הי, בחיים לא טיגנתי שניצלים

הי, בחיים לא טיגנתי שניצלים

איך עושים את זה שיהיה טעים? ואני מתביישת אבל אם אפשר לקבל פירוט בקטע של מה לערבב, מה לטבל קודם?
 

ניקי ב

New member
שניצלים טעימיםםם

שניצלים טעימיםםם מצרכים: שניצלים דפוקים 1 - 2 ביצים לפי כמות השניצלים פירורי לחם פפריקה שום כתוש כמון א. מרק מל"פ שתי צלחות, באחת פירורי לחם, בשניה ביצה טרופה עם תבלינים. לטבול את השניצל בביצה, לטבול בפירורי לחם, היטב. לטגן במחבת חמה. לאכול מיד. ניקי.
 

תיתונת

New member
שניצלים

אני לוקחת קערה ושמה בה שתי ביצים (או יותר, תלוי בכמות השניצלים), מוסיפה לאותה קערה מלח, פלפל, קצת אבקת מרק עוף ולפעמים קצת חרדל או תבלינים נוספים. בצלחת אחרת שמה פרורי לחם. מחממת שמן (אני אישית, קנולה) שיהיה חם. לוקחת שניצל, טובלת אותו בביצה, מעבירה לקערה עם פירורי לחם מצפה היטב בפירורי הלחם ולמחבת. יש כאלו שטובלים בקמח לפני הביצה, אני לא ויוצא טעים מאוד.
 

איליי1

New member
אני עושה עם...

קערה קמח קערה ביצה (שאפשר להוסיף לה קצת חרדל, מלח פלפל וכו'...) קערה פירורי לחם + שומשום אם בא לך... או קצת אבקת מרק (אפשר אורגני), או קצת פטרוזיליה יבשה או תבלינים יבשים אחרים. יוצא יאמי וקריספי...
 

זדשב

New member
שדרוג לפרורי לחם

מכירים את זה שבשקיות בייגלה, אחרי שגומרים לאכול את הבייגלה נשארים בשקית שומשום ומלח ? אז אני שומרת את מה שנשאר בשקית ומוסיפה לפרורי הלחם. משדרג את הטעם בצורה נפלאה.
 
אני מכינה בכמה טעמים

מכינה צלחת עם ביצים, שמה פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, א. מרק עוף ובזיליקום.או אורגנו ושום.
 

pirge

New member
רעיון מצויין. מי שאוכל בייגלה../images/Emo45.gif תודה.

 
../images/Emo207.gif האם יש פטנט להפחתת כמות השמן

בטיגון שניצלים? האם למשל אפשר להשתמש בתרסיסי השמן מופחתי הקלוריות? או שלא, וזו עסקת חבילה: שניצל = הרבה שמן?
 

ניקי ב

New member
אני אופה שניצלים

מפחית מאוד את כמות השמן. יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שתמיד יעדיפו מטוגן. ניקי.
 
למעלה