הי אנשים

הי אנשים

משהו שרציתי לשאול: עד היום לא נמשכתי מעולם לבנות, אך ורק לבנים. אפילו לא חשבתי בכיוון... הקיצר, בזמן האחרון תפסתי את עצמי בוהה כמה פעמים בחזה של חברה שלי (מושלם!!! |מקנאת|) אני תוהה, נראה לכם אפשרי להימשך בן/בת מינכם בלי להיות הומו/לסבית? (או לפחות דו מיני) בכלל, כל ההגדרות האלה נורא מגבילות...

TheBeast

New member
יש הבדל בין משיכה מינית

לבין התפעלות מיופי פיזי מסויים.. ואני חושב שאני יכול לומר את זה מתוך ניסיון

נראה לי שלא הבהרתי את עצמי...

זו לא הייתה סתם התפעלות, יותר בכיוון של תהיה איך ירגיש לגעת בה. ידיד שלי אומר שלדעתו כולנו דו מיניים ברמה זו או אחרת, רק שבוחרים להתעלם מזה, וללכת עם ה"הגדרה הראשית" שלנו".

TheBeast

New member
יש תיאוריה שכזו... אני לא מומחה ../images/Emo9.gif

ואני כבר רואה שענו לך

הבועה

New member
מי יודע? אולי בעתיד..

אני (עם המחשבות שלי שיכולות להגיע רחוק) כבר חשבתי שייתכן שבעתיד, לא יסתכלו על הומואים, סטרייטים ולסביות בצורה מיוחדת. עם המגמה הזו, של קבלת השונה, ייתכן והשונה כבר לא יהיה שונה בעתיד. תארו לכם עולם, שבו כל אחד יהיה עם מי שהוא רוצה: בן, בת או שניהם. וזה יתקבל ללא בעיות - כי זה יהיה הנורמה. (אני יודעת, רעיון קצת אוטופי- אבל מה רע?) פעם בסרט של אלמודובר, הייתה דמות שאמרה שבסה"כ, כל הנשים קצת לסביות.. שיש בזה משהו.. אבל אני חושבת שאלמודובר הוא קצת פסיכי, אז להתייחס למסרים שלו בזהירות.. היה פעם סרט (אחר.. אני מכירה הרבה סרטים!) שבו היו שתי נערות ביחד. הן אמרו שהן לא לסביות, הן פשוט אוהבות אחת את השנייה. בכלל, מה אכפת לך? בא לך על מישהו? תהיי איתו! בא לך על מישהי? תהיי איתה! ההגדרות האלו לא ממש חשובות.. לפי דעתי. יומטוב!

Benightedxx

New member
אממ..

בתור התחלה נסי להבדיל בין 2 הדברים: משיכה, או סתם הערצה\התפעלות מהמראה שלה. יש הבדל גדול בין השניים שאת צריכה לחשוב עם עצמך לאיזה צד את משתייכת בנושא. כמו כן, אבל זה לפי ההגדרות שלי, יש הבדל בין דו מינית\לסבית לבין מישהי שנמשכת (מינית, פיזית) לבת אותו מין. התיאורייה שלי היא שדו מיניות ולסביות מסוגלות לראות את עצמן גם במערכת יחסים רומנטית זוגית לכל דבר עם בנות, בעוד סתם להתנשק\להתמזמז\לשכב בת עם בת בשביל הכיף עקב משיכה לא נחשבת דו מיניות. ככה שאם זה עוזר, אני לא אסתכל עלייך בתור דו מינית

miss mcmillan

New member
המפ.. אז נתת לי הגדרה

כי אני בהחלט נמשכת, לא רק מעריכה, לבנות <עוד לא יצא לי לממש אבל יש כמה מזימות
>.. אבל בחיים לא רואה את עצמי במערכת יחסים זוגית מלאה עם מישהי.
לגמרי זה יהיה..

למה לא?

מה, זה שהיא בת אסור לך לחשוב שיש לה חזה יפה...כי אז תחשבי ללסבית?| מש לא
אם היית לסבית-היית נמשכת לבנות-ואני חושבת שהיית שמה לב לזה... ואת כבר הומואית-כך ש...
בקיצור, לא פעם ולא פעמים הסתכלתי על גוף/חזה/פהים של בנות אחרות [בים, חברות שלי../../../.../...] ו..לא קרה כלום, לא איבדתי מהקסם של "לאוהוב בנים". זה טבעי ולגיטימי שתסתכלי על אחרות...את חושבת שבנים לא מראים אחד לשני תזין ויש כאלו שמתפאלים מהזין של חברם
[ועכשיו יקפצו כל הבנים "לא!!! מה פתאום!! בחיים לא עשיתי אתזה!!!"..כןכן...] בקיצור, ילדע, הכל בסדר,

vkt

New member
עזבי הגדרות..

תשאלי את עצמך את מסתכלת עליו כי את רוצה כזה לעצמך או שאת מסתכלת עליו כי את רוצה לגעת בו והוא מגרה אותך מינית?

תירגעי את לא לסבית

פשוט יש לה חזה יפה ואת מקנאה זה כמו שאני רואה כוסית ברחוב, אז אני מקנאה רצח כי יש לה גוף מושלם ואני בוחנת כל דבר בה.. אני לא לסבית.. פשוט קינאה בכוסיות

גם לי יש את זה לעיתים

אני מבינה אותך. תראי, משיכה למישהי זה לא להיות איתה במערכת או בכל קשר אחר. פשוט תנסי/תחשבי אם את נמשכת לקשר כזה

למעלה