הי, אני חדשה כאן

ליה99

New member
הי, אני חדשה כאן

נראה לי שאני מ"זקנות" הפורום אבל מהצעירות מבחינת תאריך משוער. נכון לעכשיו אני בשלב ההיסטריה של איזה בדיקות עושים ומתי...

ori27

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני די חדשה. שיהיה לך המון מזל טוב באיזה שבוע את?

זוג חדש

New member
ברוכה הבאה

ותתני עוד קצת פרטים על מנת שנוכל לעזור לך. באיזה שבוע את, מאיזה איזור בארץ. והכי חשוב - שיהיה הריון תקין ומלא.

marcyg

New member
היי ליה! ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif החם שלנו

הינה משהו שיכול לעשות לך סדר בבדיקות. שיהיה לך הריון קל ותקין!~

עדי 4

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו

הריון קל ונעים. השארת אותי במתח,בת כמה את "זקנה" אחת? באיזה שבוע את?

Y Alice

New member
ברוכה הבאה

המשך הריון קל ומשעמם. תתחילי משקיפות עורפית ונמשיך משם.

dana gerby11

New member
היי

שלום לך, גם אני די חדשה פה,שבוע 6 (חמסה) שיהיה לך בהצלחה ובקלות והכי חשוב בכייף

ליה99

New member
תודה לכולכן../images/Emo24.gif

אני רואה שהגעתי למקום חם אמיתי. ממש כיף!!! אני בשבוע השביעי והתינוק הזה שגדל בתוכי אמור לבוא לעולם בדיוק לקראת יום ההולדת ה 40 שלי. זקנה או לא! יש לי כבר שני מקסימים בבית, בגילאי 12 ו 9 שעדיין לא יודעים כי קצת מוקדם אבל הם מתחננים כבר כמה שנים... לגבי בדיקות - אתמול עשיתי בדיקה שהיא ממש חדישה,פטנט רשום של פרופ' פייגין מביה"ח מאיר - הבדיקה אמורה להחליף בשלב מסויים את בדיקת מי השפיר. מה שקורה זה שבהריון נושרים תאים מתוך השיליה לרחם. בתהליך הבדיקה לוקחים את התאים ובודקים אותם. נכון לעכשיו עדיין אין אפשרות להפרדה מוחלטת בין תאי האם לילוד, לכן במידה וזה בן, אני לא צריכה לעבור בדיקת מי שפיר. הבדיקה פשוטה ולא מסוכנת - כמו בדיקת פפס. בכל מקרה מחר אני כבר מקבלת תשובה!!! ושוב תודה על קבלת הפנים החמה, ממש מרגש!!

ברוכה הבאה

מישהי יכולה לתת לי הסבר טוב יותר ממה שהרופאה נתנה לי לגבי שקיפות עורפית? מה זה? כולה 2.8 לא הייתי בהריון וכבר דברים ישתנו, אפילו חומצה פולית לא לקחתי לפני כי כאמור ההריון הזה לא ממש מתוכנן והרופאה עשתה לי פרצוף. בקרוב מאוד אצא מהארון אז חכו עוד טיפה. החסויה

lulyK

New member
../images/Emo6.gif נראה לי שזה הזמן שחלף מההריון

הקודם

לין25

New member
../images/Emo6.gifאהההה ניבהלתי, קראתי שוב

את ההודעה, בכל אופן בדיוק אתמול היה הסבר על כך אז תסתכלי כמה דפים אחורה.

אמממאאא

New member
עשיתי את הבדיקה

אבל ד"ר קנטי אמר שצריך לעשות גם מי שפיר כי זה לא שולל הכל. הוא אמר את זה לפני התוצאות בלי קשר למין . תוך פחות משבוע היתה לי תשובה

למעלה