היתה הופעה כאילו?! הלוו...

היתה הופעה כאילו?! הלוו...

שלומצי שיחק אותה אתמול... היתה הופעה מצויינת. שיטת "הלחץ החברתי" תקפה שוב, והפעם היה לנו גם "נצמדנו" וגם חלק מ"תוכיחי לי" (
) אה, וגם את "בשל תפוח" שהאיש פשוט לא רצה לשיר אך שוכנע לתת אותו כהדרן. "ארץ חדשה" הוקדש לחייל שנפצע בבינת ג'בל, ושלמה ביקר אותו אז בבית חולים והזמין אותו להופעה. היה מרגש. אמ... "האמיתי" לא היה וטוב שכך, לא היינו צריכים להעמיד פנים שאנחנו אוהבים. היו צחוקים, היה לו מצב רוח טוב ואחלה אנרגיות, הקלטתי כמובן, מי שמעוניין יודע איך למצוא אותי. זייהו. שלום, הולכים לעבוד קשה, שנוכל ללכת לעוד הרבה כאלה.

notkok

New member
ואם בהקלטות עסקינן...

העלתי שוב את ההקלטה מהרדיו של ההופעה ברעננה. אם מישהו רוצה את זה לפני שזה ימחק שישלח לי הודעה בפרטי.

einat8

New member
למה הייתה הופעה כזאת קצרה

היי חברים למה הייתה הופעה כזאת קצרה של שלמה בארץ נהדרת אומנם הקלטתי את המופע עם חסמבה על הדיסק אבל זה היה כל כך קצר משהו יודע למה כל כך רציתי להנות מהשיר לא עוזב את העיר וזה נעצר באמצע עינת משהו ראה דרך אגב

roaic

New member
אני פשוט לא מבין מה יש לשלמה!!!!

למה הוא שר את "נצמדנו"....ולא את "איסלנד"??????????????????????? לעזאזל!!! למה הוא שר את "תוכיחי לי" (הזוועתי)----ולא את "החיים"....למשל!!!!!!! למה בכלל צריך להיות לחץ חברתי על שיר "נצמדנו"??? אני באמת לא מבין את האנשים הרדודים...הייתי קורה להם "האספסוף"!---- לבקש את איסלנד יותר הגיוני מאשר את "ניצמדנו". שלמה הולך לאבדון בקצב הזה. וחבל אני בכלל שוקל להחזיר את ההזמנות שקיבלתי להופעה ביולי. מוציא את כל החשק השלמה הזה

michael menson

New member
ל-roaic אני מקדישה לך את השיר "נצמדנו"

ומעניין מה תעשה במידה ותצא עם בחורה,וכאות הזדהות,היא תקדיש לך את השיר הנ"ל, ותאמר לך כי זה השיר האהוב עליה. אגב,איזה שירים של שלמה אתה אוהב...?(חוץ מהדיסק האחרון),ואיזו מוסיקה אתה שומע בכללי..?

roaic

New member
איזו שאלה

אני יוצא עם מישהי שלא ממש חולה על שלמה ארצי ....ואין לי בעיה עם זה. כל אחד והטעם שלו. כך שהשאלה שלך לא ממש רלוונטית. אני אוהב את מרבית השירים של שלמה ארצי. שלמה ארצי בשבילי הוא האמן והיוצר מספר אחד שקיים בעולם. אני מאוד אוהב אותו. ולא מפסיק לשמוע אותו. החברים שלי או אנשים שאני מכיר.....ברגע שרואים,קוראים או שומעים את שלמה (בטלוויזיה.....ברדיו...בעיתונים) ,ישר נזכרים בי. (אז תביני כמה ההזדהות שלי עם שלמה עמוקה ביותר). המוסיקה שאני שומע היא מגוונת מאוד. אני מאוד לא בררן. אבל,השיר נצמדנו הוא אחד השירים היותר גרועים ששמעתי בחיי,וכ"כ חבל לי שהכתם הזה דווקא בא משלמה ארצי. שיר ללא פזמון. שיר שאותם 3 אקורדים חוזרים על עצמם במשך כל השיר. פשוט בושה.

roaic

New member
אתה מדבר לא יפה

אני לא התבטאתי בכזו חריפות. מעניין שלילך לא נוקטת שום עמדה ,כשזה בא מהצד שלך. אני דורש התנצלות,ולא..אפשר ללכת ל"משוב".....ולהתלונן .

../images/Emo6.gifלך על זה

אם הייתי מבקש ממך התנצלות על כל פיפס לא ראוי שהוצאת, אחמדיניג'אד כבר היה זורק את האטום שלו לפני שהיית מסיים. אבל תתלונן, תתלונן. אתה טוב בזה, אתה אוהב את זה, למה לא.

roaic

New member
אלון...

לא יותר פשוט בשבילך להתנצל? להתנצל זו לא פחיתות כבוד---

לא, זה יהיה יותר פשוט בשבילך

תקשיב, פוצי-מוצי, לו הייתה מגיעה לך התנצלות, האמן לי שהייתי עושה זאת. ועכשיו לך, לך תתלונן. תעדכן אותי רק מה קורה. הלכתי לארוז.

roaic

New member
אולי כדאי שנעשה סדר כאן

אני ,כוותיק מאוד בפורום הזה...לא זוכר כזו התלהמות כלפיי בעבר. אני,כוותיק בפורום זוכר בעבר את הדיונים הפוריים מאוד שהיו כאן בעבר. בעבר (לפני 4 שנים) היו דיונים ,ביקורות והכי חשוב שאנשים כיבדו אחד את השני...גם אם לא היו מסכימים לדעתם. אינני "ועדת וינוגרד",ואני לא מגלגל את האחריות כלפי "הממונים כאן" (מנהלים..או איך שקוראים לזה)---אבל,אם יורשה לי,אני חושש שימיו של הפורום הזה,במתכונת הזו,הם ספורים. וחבל...... אינני מציג את מועמדותי לניהול.......אבל,אשקר אם אומר שמחשבה כזו לא חלפה במוחי בחודשים האחרונים. בהמון הערכה לשאר חברי הפורום רועי

רועי היקר

מלבד העובדה שאתה אוהב את "נצמדנו" בלשון המעטה אני לא יודעת עליך כלום. לא יודעת מי אתה, לא שמעתי (קראתי) ממך שומדבר ענייני, לא נראה שהתחברת למישהו מהפורום, וככלל אתה מלא בטענות ותלונות. אנו לא מכריחים אף אחד לכתוב כאן, אם אתה לא נהנה אתה לא חייב להשתתף. אבל אני מבקשת בכל לשון של בקשה ונראה לי שזה בשם רוב חברי הפורום, בעיקר הקבועים, שתתייחס בכבוד בכתיבתך לאחרים כאן ותתאים את עצמך לאווירת הפורום. אם אתה רוצה שנדגים לך בעתיד, נעשה זאת בשמחה. אני בטוחה שהפורום ימשיך לפעול כמו תמיד בין אם תחליט להישאר או לא, הכדור בידיים שלך. היה לי חשוב לכתוב את זה הפעם ע"ג הפורום ולא במסר אישי מאחר וכבר העלת את זה בפומבי.

אין לי שום צורך או רצון.

אם באמת היית כותב פה היית יודע לבד שאני נמצאת בפורום למעלה מ 3 שנים. אני אישית ראיתי אותך כותב כאן פעם בכמה חודשים, במקרה הטוב. והחיפוש של תפוז מחזק את זה.. מעניין שכולם טועים ואתה צודק.. אולי הגיע הזמן לבדק בית. אני בטוחה שאין לי צורך לחזור על מה שכתבתי בהודעה הקודמת כי הבנת את הפואנטה, אז די לטחון את הנושא כי זה מתחיל להיות מוגזם.

roaic

New member
אגב,בואי אלמד אותך משהו..לילך היקרה

המשפט הזה : "שכולם טועים ואתה צודק...." הוא בהחלט נכון. בהחלט יש מצב שכולםםםםםםם טועים...ורק אני צודק זה נשמע יומרני,יהיר,מתנשא ואולי מנותק מן המציאות--אבל מה לעשות. האמת שלי היא האמת שלי. את יכולה לקבל אותה..ואת יכולה לא לקבל אותה. וזה ש40 איש בפורום הזה אומרים לי שאני טועה--עדיין לא עושה אותם לצודקים. הבנת? ואם את רוצה להחכים מעט,אז רק דעי לך שבמדינות מסויימות מה שנחשב ל....."טעות" או "אי צדק"----במדינות אחרות זה נחשב ל "בסדר". כך שהמונופול על "מה בסדר" ו..."מה לא בסדר".........זה רק עיניין של "מאיפה מסתכלים על זה". שיהיה לך בהצלחה מתוקה

אז מתוק שלי- תלמד ביטוי אולי חדש לך

שנקרא דמוקרטיה. עכשיו מכיוון שאתה חכם, משכיל ואולי יומרני ומתנשא - אתה אמרת את זה- תבין לבד את העניין. מי שהולך עם בראש בקיר.. סופו לכאב ראש חזק.

למעלה