היש אתר בעברית שיוכל ללמד אותי

קודקוד

New member
היש אתר בעברית שיוכל ללמד אותי

בעברית פשוטה(לא לידעני מחשב),איך לבצע פעולות פשוטות במחשב ובאינטרנט למתחילים ,ממש מאלף בית, כדי שאני אפסיק לנדנד לכם עם שאלות דביליות. הרבה תודה :cool:

קודקוד

New member
רואים מה קרה לי עכשו...

ניסיתי להוריד איזו תוכנה,והיא התחילה לשגע אותי עם אלף ואחד שאלות,ישר ביטלתי אותה,מזל שזה היה פשוט. כבר קרה שתקעתי את המחשב לגמרי, וירדו עלי בבית בגלל זה ,אל תשאלו,בשביל זה יש לי כל כך הרבה שאלות,לוודא שזה בסדר, סליחה אל הטרטור.

zuli2

New member
לימוד מחשבים

היי קודקוד ....כנס ל YNET.CO.IL ושם לחץ על מחשבים , תקבל רשימה של מלא אתרים שיש בהם הדרכה למתחילים. , חוצמזה ,תמיד אתה יכול ללכת לאופיסדיפו ולשבת שם שעות ולעיין בספרי מחשבים מבלי שאף אחד יעיר לך. ו...שלישית...אנחנו כאן, (אני בכל אופן מרגיש כך), מאוד נהנים לשאלות שלפעמים גם מפרות אותנו אז תרגיש חופשי לשאול.....הרי אף אחד לא נולד ביל גייטס ב ה צ ל ח ה :)

להוצאת הוד-עמי יש ספרים מצויינים

תכנס לאתר שלהם ותראה www.hod-ami.co.il אם אני זוכר נכון

קודקוד

New member
שם האתר נכון ,קורט :)

אבל כדאי שהלמידה תהיה באינטרנט, כדי שתהיה תגובה מצד המחשב, שתהיה פעילות, אם אתחיל לקרוא ספר, חוששני שפשוט... ארדם 8-( אבל תודה, מצאתי באתר דברים אחרים, כמו מגזינים שלא ידעתי עליהם. גם רשמתי את האתר לשעת הצורך. רוב תודות :)

עם הספר אתה מקבל גם תרגילים

אם תכנס למידע על ספר תראה לידו סימון של דיסק או דיסקט. זה אומר שאתה מקבל איתו תרגילים לתרגול.

Ey@L

New member
תלוי מה אתה רוצה,

יש אינספור ספרים בנושא החל מחיפוש באינטרנט, וורד, MP3, בעיות במחשב ועד קיצד ליצור אייקון במחשב? אני אישית מאמין שלא צריך ספר, אלא ניסוי ותעייה, וניסיון עם הזמן. זה סה``כ מחשב!

למעלה