הימין הורס את המדינה בשבילך מקס

אליקום

New member
הימין הורס את המדינה בשבילך מקס

אני פשוט הייתי חייב לכתוב לך את בגלל מה שכתבת על שקרי הימין. שלשום ביום שבו התפטרו שני אנשי המפדל מהקואליציה. צפיתי בערוץ הכנסת והייתה מעין תוכנית עם גדעון ריככר שבו שני חכים מתארחים ועונים לשאלות מאזינים. עכשיו חוץ מהראיון שבו בני אלון כל כך מוכיח ומפחיד את המראיין בדעות הטרנספר שלו וכמה הוא מסוכן לדמוקרטיה ולשפיות בכלל. אז היה בתכנית מצנע מול הנדל ושאלו את מצנע ליכודניקית אדוקה מחיפה את מצנע ביקשה ממנו סליחה ואמרה לו שהשמאל מסתבר צדק כמו תמיד ושראש הממשלה בעצם גנב למצנע את התכנית וביצע אותו דבר. והיא שאלה אותו ואמרה להנדל אם הם לא חושבים ששרון צריך לבקש ממצנע סליחה על גניבת התכנית שלו וכל ההשמצות נגדו ושאולמרט צריך לבקש סליחה גם מבפרס וברק על הפרס יחלק את י-ם כשאולמרט מאמין באותו דבר. אז מצנע אמר אני אסלח לשרון רק כשיבצע תהליך בפועל. ומצנע אוסיף איך זה שכשהשמאל מדבר ומוביל תהליך כולם ישר בימין קופצים ועושים מהומה וכשהימין עושה את אותו הדבר יש שקט אין אפילו גרפיתי או שלט אחד נגד. אז צבי הנדל ענה לו שרק הימין יודע להרוס את המדינה. והוא אמר את ברצינות ומצנע ענה לו אני לא אמרתי את זה אז הנדל ענה לו נכון אני אומר את זה.

תוכנית שרון ותוכנית מצנע

תוכנית מצנע היתה לברוח מעזה עם הזנב בין הרגליים כמובן מבלי לדאוג לציר פילדלפי ובלי לבצע בקרה על מעברי הגבול של עזה. תוכנית שרון היתה קודם להילחם בטרור (ובואו נודה בעובדות - הטרור הוכרע) ואחר כך לצאת מעזה בצורה שקולה ומתוכננת תוך שמירה על מעברי הגבול (כולל ציר פילדלפי) ותוך תיאום עם המצרים. כמעט לכולנו ברור שלא נשב בעזה לתמיד (אפילו רוני מילוא הליכודניק הציע עוד בשנות ה 80 לשמיר לצאת מעזה ) השאלה היתה האם אפשר לקבל מחיר (הסכמה פלסטינית לשלום) תמורת זאת או לא.

אליקום

New member
וואי לרגע חשברתי החתימה זה מגוטרמן

זה נשמע יותר כמוהו מאשר האמנה הפלסטינית.

למעלה