הילולה

כבכל שנה אנחנו (הילדים ואני) עולים להילולה .. לא כרטיסים ולא נעליים. תופסים שביל. עולים להר. מזיזים בטונדות עם הסילברדו, אותם בטונדות שחוסמות . אלו ששמו לנו בדרך כדי שלא נגיע לכביש. אבל אנחנו כמו סוסי פרא. עולים ונכנסים להתפלל בקבר הרשבי. זכותינו מאז ומתמיד!! אף אחד לא יקח לנו את המצווה. השנה הגינגית רוצה לבוא. לחוש את הסיפורים, האנרגיות בתפילה. היא לא נשואה.. ממש לא מעניין אותה הילדים ולהיראות בציבור.
עזרת נשים / גברים לא מעניין אותה. היא רוצה לבוא להילולה.
אני - אובד עצות
הסתבכתי

doriangray011

Well-known member
כבכל שנה אנחנו (הילדים ואני) עולים להילולה .. לא כרטיסים ולא נעליים. תופסים שביל. עולים להר. מזיזים בטונדות עם הסילברדו, אותם בטונדות שחוסמות . אלו ששמו לנו בדרך כדי שלא נגיע לכביש. אבל אנחנו כמו סוסי פרא. עולים ונכנסים להתפלל בקבר הרשבי. זכותינו מאז ומתמיד!! אף אחד לא יקח לנו את המצווה. השנה הגינגית רוצה לבוא. לחוש את הסיפורים, האנרגיות בתפילה. היא לא נשואה.. ממש לא מעניין אותה הילדים ולהיראות בציבור.
אני - אובד עצות
הסתבכתי
כמה עובדות התגלו כאן.
א. היא גינגית
ב. יש לך טנדר סילברדו עוצמתי
ג. את שם פס על תקנות ומחסומים ודוחף אותם כאחרון הצ׳ח צ׳חים
ד. אתה אדם דתי ואולי משיחי
ועדיין כותב כאן בפורום שמסמל בדיוק להיפך.
🤮

בכדי לרשום שחשבתי עובדות קודם צריך לדעת אם הכל פרי דמיון או מציאות...
סילברדו צריך בכלל רישיון משאית ואני יש לי אופנוע עם סירה בצד.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני - אובד עצות
הסתבכתי
אז אתה גבר דתי,,,,ואגב,בלי להתכוון אני תורמת בקטנה לישיבת הרשב"י, ולמה צריכים לקחת מכם את המצווה,ולמה שיפריעו?
אלא אם אתה שוכח את האסון שהיה...
בנוגע לג'ינג'ית, יקירי,אל תחפש צרות במקום שאין,לה לא איכפת להיראות כי היא רווקה,אין לה במי לפגוע אלא רק בעצמה,זוכרת את עצמי להוטה אחרי גבר נשוי "ולא היה לי איכפת",,,לך יש משפחה,ילדים וכפי שכתבת,אתה חי טוב.
אז נגיד שהיא תבוא להילולה ו,,,,תגיד לילדים שלך "שניה חבר'ה,אבא הולך להגיד שלום לאיזה צדיק,.
עכשיו תבין..או שלא.
אתה ילד גדול,נכון,בא לך ,אבל אני האחרונה שאטיף לך,רק פוקחת לך את האישונים.,ואחלה דמיון,שיעור לחיים.

נערך לאחרונה ב:

דורון-55

Well-known member
אני - אובד עצות
הסתבכתי
עד כמה שאני יודע זה לא אפשרי להגיע להר גם עם סילברדו
אולי רגלית כן אבל עם רכב !!!
בקשר לגינגית אחי תחשוב פעמיים רק לך יש מה להפסיד .
יש לך עוד כמה ימים להחליט
ואני רואה אותך אומר לילדים יש פה צדיקה שאני
חייב לתרום לה משהו ;) ;)

Yakir4179

Well-known member
אני - אובד עצות
הסתבכתי
אני מדליק נר לזכרו, לא אוהב מקומות של דוחק וצפיפות ותעשיית מכירות וכו

הנחוץ

Active member
אז אתה גבר דתי,,,,ואגב,בלי להתכוון אני תורמת בקטנה לישיבת הרשב"י, ולמה צריכים לקחת מכם את המצווה,ולמה שיפריעו?
אלא אם אתה שוכח את האסון שהיה...
בנוגע לג'ינג'ית, יקירי,אל תחפש צרות במקום שאין,לה לא איכפת להיראות כי היא רווקה,אין לה במי לפגוע אלא רק בעצמה,זוכרת את עצמי להוטה אחרי גבר נשוי "ולא היה לי איכפת",,,לך יש משפחה,ילדים וכפי שכתבת,אתה חי טוב.
אז נגיד שהיא תבוא להילולה ו,,,,תגיד לילדים שלך "שניה חבר'ה,אבא הולך להגיד שלום לאיזה צדיק,.
עכשיו תבין..או שלא.
אתה ילד גדול,נכון,בא לך ,אבל אני האחרונה שאטיף לך,רק פוקחת לך את האישונים.,ואחלה דמיון,שיעור לחיים.
ראש את צדיקה אמיתית

הבטחתי לכם תמונה מההילולה, לא נעים לאכזב.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2025-05-16-07-22-37-212_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-05-16-07-22-37-212_com.whatsapp.jpg
    KB 616.2 · צפיות: 4
למעלה