הילד לא רוצא להגמל מהטיטול

smailytal

New member
הילד לא רוצא להגמל מהטיטול

שלום יש לי בעייה יש לי ילד שעולה בשנה הבאה לגן עירייה וכידוע בגני עירייה לא מקבלים ילדים עם טיטולים הילד שלי אינו מעוניין להוריד את הטיטול הוא מסכים מידי פעם לגשת לשירותים "ולעשות פיפי " יושב ואחרי שנייה אומר שסיים בלי לעשות כלום ככה גם בגן כשהם מחליפות לו טיטול הם שולחות אותו לשירותים ( בכל אופן זה מה שהן אומרות ) בבית הוא הסכים רק פעמיים להיות ללא טיטול ולפני שברח לו הלכנו לשירותים והוא עשה פיפי והשימחה היתה בשמיים וכפיים הכל היה מרוצא מעצמו אבל שוב את הטיטול הוא רוצא. לעומתו אחותו התאומה נגמלה יש תקלות לפעמים אבל תקלות פחות מפחידות אותי הטיטול זה מה שהכי מפריע לי ולבעלי הפחד מכרסם אותנו לגבי השנה החדשה אין לי מושג אולי זה עוד מוקדם לפחד מחפשת עזרה עצה וכל העולה בדעתכם להציע לי תודה והמשך יום נעים טלי

היי טלי...

הייתי בדיוק במקום שלך לפני שנה. אותו הדבר בדיוק! מה שעשיתי היה כך: 1. הורדתי לו את הטיטול בבית (כבר חם ואפשר), ולא התרגשתי אם הוא עשה פיפי או קקי על הרצפה, השטיח וכו'. המהות הייתה- שיתרגל לראות. 2. אחרי חודשיים (ביולי) שאלתי אותו אם הוא רוצה שנלך לקנות תחתונים. - התשובה הייתה לא. 3. אחרי שבוע שאלתי אותו שוב, והפעם הפעלתי מניפולציה קטנה. שאלתי אותו אם הוא רוצה שנלך לקנות תחתונים כמו שיש ל...(ילדים מהגן). התשובה הייתה כן. 4. הצעתי לו להיות רק עם התחתונים. הוא סירב. 5. אחרי שבוע הוא הסכים ומאז הוא גמול.... כל הגמילה ארכה שבוע (כולל גמילת לילה), כשיומיים קודם לכן, הוא היה מסוגל להיות שעות עם קקי בתוך הטיטול ולסרב שנחליף לו. בהצלחה. ותהי אופטימית.

את לא צריכה לפחד...

שלום לך טלי שמי כוכי וגם אני עובדת בן ילדים וגם לנו יש תאומים בגן בן ובת והבת הורידה טיטול יותר מהר מהבן אני יספר לך איך עבדנו איתם קודם כול תיקני ישבנון זה מקטין להם את האסלה ויש לזה מדרגה והם מרגישים יותר בטוחים ולקחת אותו לשירותים ולשבת לידו ולספר לו סיפור הוא לשיר שיר ביחד את יכולה להסים גם ספרים שלו ולתת לו לו לדפדף בהם ואים הוא עשה להודד אותו ולתת לא איזה פרס כמו מדבקות של דורה או משהו שהוא אוהב או איזה סוכריה ותנסי גם אים הוא מבקש את הטיטול בחזרה תגיד לו שלא קנית ואין לנו טיטולים שהחנות סגורה... טלי יש דבר הכי חשוב שאת צריכה לדעת לא בכוח בסוף הוא יוריד תיהיה רגועה אני מקווה שעזרתי לך ותסכירי לו כול הזמן עם יש פיפי ואנכנו לא עושם במיכנסים כי זה לא נעים להיות רטוב אנכנו עושים רק בשירותים כמו בוגרים.... בהצלחה לך חמודה.

smailytal

New member
תודה ניסיתי כל מה שאמרת

בכל אופן המון תודות על ההקשבה

למעלה