הילדים המקסימים שלי

הלנה

New member
הילדים המקסימים שלי

מוכנים וערוכים לארוע (מיכל היתה שושבינה של הכלה).... ערן הוא הבן האמצעי שלנו.

הלנה

New member
ואם כבר אז הנה עוד תמונה

של שני הזמרים שלנו בפעולה - ערן ומיכל בפוזה משפחתית

מ ק ס י מ י ם -ערן ואת דומים מאוד

איזה כיף לראות אותו ככה. הגדול שלך גם כן דומה לך . הקטנה לא ממש התעמקתי בדמיון אלא על ערן. איך שפתחתי את התמונה הלנה, הסתכלתי ישר על ערן. ידעתי שהוא אמור להיות האמצעי מאמי. אותי כבר מכירים אז לא ממש צריך תמונה. אוהבת אותכם נורא. תתני לערן נשיקה ענקית ממני אבל ענקית שיכאב לו פעם ממני לא נורא.... זה עובר כפרה עליו.

הלנה

New member
דומה או לא דומה

המחאה הכי יפה שיכולים לתת לי זה להגיד לי שאחד הילדים דומה לי! האמת שערן דומה שתי טיפות מים לליאור (כשהוא היה קטן), גם חיצונית וגם באופי. אמיר, הגדול דומה לי מאד באופי ואומרים לי שגם חיצונית, למרות שהוא בלונדיני אז זה קצת מטעה. למיכל הקטנה שלנו יש תלתלים חומים כמו שלי ולכן הרבה אנשים אומרים שהיא דומה לי, מצד שני אחרים אומרים שהיא דומה לערן, שדומה לליאור... בקיצור, באלגאן גדול! העיקר ששלושתם ילדים מקסימים, בריאים ומתוקים ואני מתה עליהם!

לאותם ילדים מקסימים יש אמא מדהימה

הלנה יקירתי, אני כל-כך נהנית לקרוא את מה שאת כותבת ולא פלא שיש לך ילדים מקסימים כאלה. את אשה מדהימה ואין לי ספק אמא תומכת. המשיכי להיות כזאת מפרגנת אוהבת אלונה.

הלנה

New member
תודה אלונה

על המילים היפות. איזה פירגון מדהים יש בפורום הזה, זנ פשוט דבר נדיר ביותר! אני כבר מצפה לפגוש אותך! אתה באים עם כל הילדים?

אני באה עם כל הילדים

בגלל שהטוראט כל-כך פתוח אצלינו ולאור מה שהבנות חוו לא פחות מגיא, הם מאוד מבינות. הסברתי להם פחות או יותר למה לצפות ואני מקווה שלא יהיה להם קשה. אז אנחנו באים בפורום מלא למעט הכלב. מה איתך? אלונה

הלנה

New member
אנחנו באים עם ערן ומיכל

הבת הקטנה שלנו. הבן הגדול לא רוצה לבוא למרות שכמובן הצענו לו. אני לא רוצה ללחוץ עליו, אם הוא ירצה הוא יבוא. יופי אז נפגוש את כל משפחת טריסקר המקסימה (את בעלך הכרתי במפגש הראשון שהלכתי (לפני חודשיים), אבל לא ממש יצא לנו לדבר. אגב, ערן גם מתחיל ביופידבק אצל חנה, אחרי פסח. הוא היה אצלה בטיפול כמה חודשים ולפני כמה זמן היא הציעה לעשות הפסקה ולחכות שהיא תתארגן עם הביופדבק. כשקראתי את הסיפור של גיא (על ההתפרצות השקטה) הבנתי שזה כבר מאורגן והתקשרתי אליה לקבוע. להתראות.

סתם,דני יערוך את החידון ואני.....

אני אשב איתך, גיליתי שמשעמם איתך בטוח לא אהיה. אפרופו חידון, צריך עזרה? אלונה.

למעלה