היכן נעלם איש השקים? היכן נעלם איש השקים? אחד האנשים היותר טובים שהיו פה בפורום לאן הוא נעלם?
ג גרינקו New member 14/9/06 #1 היכן נעלם איש השקים? היכן נעלם איש השקים? אחד האנשים היותר טובים שהיו פה בפורום לאן הוא נעלם?
ק קרלטון New member 14/9/06 #2 שאל את "יודעת לשאול" נכתב ע"י גרינקו: היכן נעלם איש השקים? אחד האנשים היותר טובים שהיו פה בפורום לאן הוא נעלם? לחץ כדי להרחיב... שאל את "יודעת לשאול" חוסר טקט
שאל את "יודעת לשאול" נכתב ע"י גרינקו: היכן נעלם איש השקים? אחד האנשים היותר טובים שהיו פה בפורום לאן הוא נעלם? לחץ כדי להרחיב... שאל את "יודעת לשאול" חוסר טקט
נ נעם15 New member 14/9/06 #3 גם אני מצטרף לשאלה../images/Emo106.gif נכתב ע"י קרלטון: שאל את "יודעת לשאול" חוסר טקט לחץ כדי להרחיב... גם אני מצטרף לשאלה שלום כאחד שבעיקר קראתי את תשובותיו,הוא חסר מאוד ,הידע שלו הועיל מאוד כמובן מבלי לפגוע באחרים ....שעוזרים מאוד תוד לכולם
גם אני מצטרף לשאלה../images/Emo106.gif נכתב ע"י קרלטון: שאל את "יודעת לשאול" חוסר טקט לחץ כדי להרחיב... גם אני מצטרף לשאלה שלום כאחד שבעיקר קראתי את תשובותיו,הוא חסר מאוד ,הידע שלו הועיל מאוד כמובן מבלי לפגוע באחרים ....שעוזרים מאוד תוד לכולם
K KobeRider New member 14/9/06 #4 עכשיו נפגעתי ../images/Emo3.gif נכתב ע"י נעם15: גם אני מצטרף לשאלה שלום כאחד שבעיקר קראתי את תשובותיו,הוא חסר מאוד ,הידע שלו הועיל מאוד כמובן מבלי לפגוע באחרים ....שעוזרים מאוד תוד לכולם לחץ כדי להרחיב... עכשיו נפגעתי
עכשיו נפגעתי ../images/Emo3.gif נכתב ע"י נעם15: גם אני מצטרף לשאלה שלום כאחד שבעיקר קראתי את תשובותיו,הוא חסר מאוד ,הידע שלו הועיל מאוד כמובן מבלי לפגוע באחרים ....שעוזרים מאוד תוד לכולם לחץ כדי להרחיב... עכשיו נפגעתי
נ נעם15 New member 14/9/06 #5 כתבתי בפרוש../images/Emo151.gif נכתב ע"י KobeRider: עכשיו נפגעתי לחץ כדי להרחיב... כתבתי בפרוש מבלי לפגוע באף אחד... אחי! לפני כיפור אתה מתקיל אותי רק שמחה ובריאות לכל ישראל
כתבתי בפרוש../images/Emo151.gif נכתב ע"י KobeRider: עכשיו נפגעתי לחץ כדי להרחיב... כתבתי בפרוש מבלי לפגוע באף אחד... אחי! לפני כיפור אתה מתקיל אותי רק שמחה ובריאות לכל ישראל
A anavi131 New member 14/9/06 #6 השקים שלו חזרו,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכתב ע"י גרינקו: היכן נעלם איש השקים? אחד האנשים היותר טובים שהיו פה בפורום לאן הוא נעלם? לחץ כדי להרחיב... השקים שלו חזרו,
השקים שלו חזרו,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכתב ע"י גרינקו: היכן נעלם איש השקים? אחד האנשים היותר טובים שהיו פה בפורום לאן הוא נעלם? לחץ כדי להרחיב... השקים שלו חזרו,