היכן ניתן להשיג מכונת תספורת לכלב ?

haroov

New member
היכן ניתן להשיג מכונת תספורת לכלב ?

שלום רב, יש לי כלב ענק מסוג מרמנו פירנאי עם המון שיערות לבנות. בקיץ הוא סובל מחום ומהמון קרציות ולכן החלטתי לספר אותו. היכן ניתן להשיג מכונה רצינית לתספורת כלבים ? תודה, ליאב

lilithmm

New member
תספורת

מכונה טובה עולה הון כסף. מכונה זולה עלולה לפצוע את הכלב שלך ולגרור עלויות וטרינריות כבדות. גש למספרת כלבים הקרובה לביתך. יש לי רשימה של מספרות עם הנחות לפי אזור. אם אתה מעוניין, אשמח להמליץ.

haroov

New member
באזור קרית טבעון..

הבעיה שזה כלב ממש גדול ולפעים הוא לא כל כך נחמד, אחרי הכל הוא חצי מרמאנו. מה בערך העלות של מכונה ומהיא העלות של תספורת (לכלב בגובה 80 ס"מ) ? אשמח לקבל המלצה על מספרה באזור קרית טבעון / נופית. תודה, ליאב גפן

lilithmm

New member
לדעתי 150שח

וזה שהכלב שלך מתפרע זה לא הבעייה שלך. ספר כלבים צריך להתמודד עם זה. בגלל זה הוא מקבל כסף. המספרות שאני מכירה נמצאות יותר רחוק. אולי מישהו יכול להמליץ על מספרה באזור?

כ כ

New member
נכון אבל זה מיקר

ש לקרובי משפחה שלי קוקרספניאל שהספרית שממוקמת אצל ווטרינר הרדיצמה את הכלב על מנת לספר אותו והחשבון טפח

אל תסחפי!!!!!

מה זה "הון כסף"? זה פעמיים תספורת אצל ספר בסה"כ. יש גם ב-150 ש"ח מכונות זולות יותר ואין סיבה בשביל כלב אחד לקנות מכונה מקצועית. העיקרון במכונות הוא אותו עיקרון ואין שום חשש לספר איתם גם ילדים וגברים ולהיפך במכונות של האנשים לספר כלבים. הסכין מוגנת בשיניים ואין שום סכנה! הנוחות פה יותר משמעותית, כי בבית יש ליכלוך והכלב לא תמיד עומד יפה ואין סבלנות וכו' וכו'. ועל נוחות משלמים. ואם לקנות מכונה, כדאי לבחור בזאת שעושה הכי פחות רעש.

lilithmm

New member
את ספרית כלבים??

את יודעת כמה עולה מכונה טובה עם סכינים טובים?? אם את כבר קנית מכונה, ואת מרוצה ממנה, ספרי לנו על כך. כמה היא עלתה, כמה הסכינים עלו וכמה פעמים סיפרת את הכלב שלך עם המכונה.

את תצחקי מהתשובה

המכונה של בעלי, פשוטה ביותר. והוא מנדב אותה לצורכי הכלב בעת הצורך. אבל....כלב בעל פרווה עבה וצימרית צריך מכונה משלו ועדיף כזאת שעולה 200-300 ולא כמו שלי בפחות מ- 100 ש"ח. יש כאלו בחוברות האשראי, באתרי אינטרנט, בחנויות אלקטרוניקה ורשתות לחשמל וגם בחנויות לחיות מחמד. אין צורך להחליף סכינים בקבלנות, אני מעולם לא החלפתי, יש את הדרגות של אורך השערה הרצוי אבל אני לא משתמשת בהן רק בעלי. אם לא עושים תספורת מיוחדת, והכלב עומד יפה אין שום סיבה שלא לספר אותו לבד. ואני כותבת מהעובדה שדווקא איני ספרית ולא מתיימרת להיות. איזו ספרית היתה ממליצה לך להשאיר אותה מובטלת?! זה כמו שהספרית של אמא שלי תמליץ לה לעשות צבע לשיער בבית.

kestrel

New member
מכונת תספורת מקצועית

עולה 400-700 ש"ח. יש כמובן מכונות יקרות הרבה יותר שבד"כ וטרינרים וספרי כלבים קונים. יש כלבים עם שיער לא צפוף מדי ואז מספיקה גם המכונה הביתית הזולה לתספורת פעם בשנה, אבל יש כלבים כמו המרמנו שיש להם שיער כ"כ צפוף שתספורת אחת יכולה לגמור את הסכין של המכונה. כאשר מספרים כלב כזה עם להב לא מספיק חד או עם מכונה עם מנוע חלש השיניים נתפסות בשיער ומושכות אותו במקום לחתוך - ואז עור הכלב עלול להישרט או לקבל כוויות מהלהב שמתחמם מאוד בשלב הזה. בעיה נוספת יכולה להיות אם הכלב לא שקט ולא נותן שיטפלו בו בקלות. התנהגות כזו יחד עם מכונה איטית תהפוך תספורת שלוקחת חצי שעה במספרת כלבים לערב שלם של מאבקים ותסכול. לכן כדאי לעשות את השיקולים מה יותר מתאים ומשתלם לכל אחד בהתאם לצרכי הכלב שלו.

לא הייתי מספר בכלל..הוא מתקרר מהפה

אין לו בלוטות זיעה. לפעמים קורה שכלבים אחרי תספורת נכנסים לדיכאון. הייתי גוזר קשרים בפרווה ומבריש. הייתי מרטיב אותו קצת ואם יש אופצייה מתחת למזגן - בסה"כ עוד חודש יהיה קר.

bilbolim

New member
דווקא לכלב המעורב שלי

יש המון שער בין כפות הרגליים שאני צריכה לגזור לו כי זה לא נוח לו וגם נתקעים שם קוצים תמיד.

Huan

New member
בלוטות הריח ברגליים נועדו...

לסימון טריטוריה. לא לקירור.

למעלה