היכל "נוקיה" /שכונת יד אליהו?

• פותח הנושא 4tis
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

4tis

New member

אני מתנצל מראש שהנושא קצת לא קשור לפורום הזה אבל כנראה שלחברה פה יש ידע בענין -אז לנושא: אני עושה עבודה על ההיכל בעיקר ועל השפעתו וקשריו עם השכונה ואשמח לקבל מקורות לחומר בנושא מבחינה היסטורית,מקצועית או כל כיוון אחר (כל דבר יעזור), תודה רבה
!!!

4tis

New member
מקפיץ!!!

אני מתנצל מראש שהנושא קצת לא קשור לפורום הזה אבל כנראה שלחברה פה יש ידע בענין -אז לנושא: אני עושה עבודה על ההיכל בעיקר ועל השפעתו וקשריו עם השכונה ואשמח לקבל מקורות לחומר בנושא מבחינה היסטורית,מקצועית או כל כיוון אחר (כל דבר יעזור), תודה רבה
!!!
מקפיץ!!!
הופלללללללללללללללה קופצים!

4tis

New member
אולי בנושא הכללי זה לא קשור אבל

כמו שאמרת בעצמך, זה לא קשור
לפורום הזה.
אולי בנושא הכללי זה לא קשור אבל
למישהו שקורא את השורות האלה יש חומר או ידע- בסך הכל תחום הענין של הפורום די קרוב יחסית וכבר שורה למטה הרווחתי כיוון חדש

אני ממליץ לך לגשת להיכל ולפנות ל-

!!!
דורון ג'מצ'י, הוא אחראי על קשרי הקהילה במכבי ת"א. אני מאמין שהוא ישמח לעזור לך ו/או להפנות אותך למקורות מתאימים.

4tis

New member
תודה! אני באמת ינסה לדבר איתו

דורון ג'מצ'י, הוא אחראי על קשרי הקהילה במכבי ת"א. אני מאמין שהוא ישמח לעזור לך ו/או להפנות אותך למקורות מתאימים.
תודה! אני באמת ינסה לדבר איתו

מצב
הנושא נעול.
למעלה