היי

Reut E

New member
היי

טוב אז אני שומעת מטאל, בעיקר דת', אבל בזמן האחרון התחלתי לשמוע פאוור וקיבלתי המלצות על להקות כמו nightwish, kamelot, dragonforce, raphsody. רציתי לשאול אתכם איזה שירים אתה ממליצים של הלהקות האלו

שמקססן

New member
שלום רעות :)

דת' זה ז'אנר שולט לאללה :p איזה להקות את שומעת? בנוגע לשאלה שלך... DragonForce - לפי דעתי החומר היותר מוקדם שלהם הרבה יותר טוב, החדש פשוט מרוח מדי באפקטים ונשמע לפעמים כמו טכנו מטאל... אז האהובים עליי הם Fury of The Storm, Valley of The Damned, Prepare For War, Black Fire Kamelot - אני הכי אוהב את האלבום הכי חדש שלהם, The Black Halo וממליץ לך על כולו (גם כתבתי עליו ביקורת פה בפורום). אבל בין השירים הבולטים יש את March of Mephisto, The Haunting, When The Lights Are Down (או Out, אני לא זוכר :| )

Reut E

New member
היי../images/Emo13.gif

חלק מהשירים שרשמת אני מכירה, את מה שלא אני אבדוק ואשמע. אני בדיוק עכשיו בmy spirit will go on אחלה שיר.. בקשר לדת' להקות עיקריות שאני שומעת: Children Of Bodom, Slayer,Behemot, Nother ,American Head Charge, Dark tranquillity, Pantera, orphaned land. בטוח שכחתי עוד כמה. דת' זה טוב! תודה שהמלצת

genz

New member
...

ציינת 2 להקות דת', עוד 2 שמשלבות דת', להקת ת'ראש, להקה שנקראת ת'ראש בלי יותר מדי ביסוס, להקת פאוור ולהקת מטאלקור.

Reut E

New member
אז אני במצב שאני לא יודעת מה זה דת'

כניראה.. אתה מוזמן לתקן אותי

genz

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

הלהקות דת' שציינת הן dark tranquility ו-behemoth, כאשר הראשונה משלבת יותר אלמנטים מלודיים והשנייה יותר ברוטאלית, ומשלבת אלמנטים של בלאק מטאל באלבומים הראשונים. דת' מטאל מתמקד בעיקר באינסטרומנטליות, אבל שלא כמו ת'ראש/פאוור, לא רק באספקט אחד, אלא בלהקה בכלל. בנוסף, דבר משותך לכל להקות הדת' בלי שום יוצא מן הכלל, הוא הסגנון שירה, שתמיד תהיה מבוצעת באיזשהו סוג של גראול (צעקות). בזמן שיש גם להקות ת'ראש ופאוור שעושות את זה, זה לא הופך אותך לדת' מטאל. איך שומעים את ההבדל? שאלה טובה. זה פשוט נשמע שונה, וסביר להניח שתזהי הבדל בסאונד של נגיד sodom ו-death. בנוסף, יש הרבה להקות מטאלקור והארדקור שעושות משהו שנקרא סקרימינג. זה לא כמו גראולים, והן לא להקות דת'. אפשר לשמוע את ההבדל בשירה די בקלות. מה עוד, לא להתבלבל בין בלאק לדת'. בלאק מטאל היא מוזיקה שמתמקדת באווירתיות ובהרגשה שהמוזיקה יוצרת, לעומת דת' מטאל שמתמקד בנגינה עצמה. אם הייתי לא מובן, אני אשמח להסביר את עצמי שוב, אני פשוט קצת ממהר כרגע.

Reut E

New member
עכשיו אני די מבינה

מה שכן אני עדיין מיתבלבלת בין בלאק ודת'..
אבל לא נורא אין לי מושג מזה הארדקור ומטאלקור גם..
צ'ילדרן הם תראש? ותודה על ההסבר

Reut E

New member
גם אני אוהבת אותם

רק שאני לא מבינה מה בנות מוצאות בסולן של צילדרן אלכסי משהו..

Reut E

New member
אבל הוא ניראה כמו בחורה

והוא עושה פנים בשיער כמו הומו

טלוב

New member
גם בדיוידי הזה שלו הוא נראה/נשמע

הומו. אז מה, הוא מלך. |מלך|

NecroSight

New member
../images/Emo45.gif באמת הוא נראה כמו בחורה

אבל הוא מוכשר,זה יאמר לזכותו

ת'אמת, לפי מה שהבנתי, לא כזה

אני אומר מראש שזה לא דברים שיצא לי לראות בעצמי, משהו ששמעתי מחבר טוב שלי (שאוהב מאוד צי'לדרן, שלא תגידו) הכמות דירטושן המטורפת של אלכסי פשוט מכסה על כל הטעויות שלו. הוא בקושי צריך לפרוט כדי שישמעו אותו טוב חבר שלי שמע אותו בקלין ואמר שהוא מנגן ממש, אבל ממש חרא. מה שכן המלודיות שהוא כותב גאוניות :)

genz

New member
צ'ילדרן שייכים למה שנקרא...

להקות-שמשלבות-כ"כ-הרבה-סגנונות-שכל-העולם-מנסה-להבין-מה-הם-מנגנים. או בראשי תבות, לשכהסשהמלמה"מ. כן. בדוגרי? דת' מלודי. אבל אפשר לקרוא להם ת'ראש, יש להם הרבה ריפים ת'ראשיים. ברגע שתשמעי קצת יותר בלאק וקצת יותר דת', הרבה יותר קל להבדיל ביניהם. כאמור, ההבדל העיקרי הוא הגישה למוזיקה (דת' = גישה אינסטרומנטאלית, בלאק = אטמוספרית). הארדקור זה סגנון פאנק. אני לא ממש יכול לתת לך דוגמאות, כי אני לא מבין גדול פה, אבל את יכולה להבין שלפי השם, זה פאנק אגרסיבי. מטאלקור זה הארדקור שמשלב אלמנטים של מטאל. זה נשמע כמו זיווג של ת'ראש עם שירה מכוערת במיוחד, או בזמן האחרון, דת' מלודי סוג ע' עם שירה מכוערת במיוחד. קצת קשה יותר להבדיל בין מטאלקור/הארדקור לדת' מטאל, כי תכלס, זה נשמע די דומה. צריך לשמוע את שניהם ברצינות כדי להבין מה ההבדל.

genz

New member
הסולן של לאמב אוף גוד מכוער

ברצינות, אם הם היו נפטרים מהאידיוט הזה ומשיגים מישהו שבעצם יעשה גראולים, הם היו יכולים להיות להקה טובה. אבל לא. אז הם שווים לקצת פחות מתחת.

למעלה