היי..

taltal3001

New member
היי..

אתם חושבים שניגודים משלימים? כי הכרתי מישהו שהוא שקט, בידיוק כמוני. ואולי יהיה בנינו משהו. ומצד שני, אני לא יודעת-כי החבר הראשון שלי היה בידיוק היה ההפך ממני. ועצם זה שהייתי שקטה, הפריעה לו.. מה אתם אומרים?חושבים?

אגם29

New member
שלום לך..

ככה: תנסי, מה יקרה? מקסימום תגלי שזה לא הולך.. אין צורך לבטל קשר עם מישו בגלל סטיגמה.. ואף אחד לא אותו דבר ובכולם יש ניגודים, צריך רק למצוא את הנכונים!

שטויותתת

שום ניגודים ושום משלימים!! זה משפט שאומרים אנשים חסרי תקווה... שמעי, כדי שיהיה מערכת יחסים טובה צריך תחומי עניין משותפים וזה... שיהיה לכם מה משותף...וניגודים פשוט לא רק שלא נמשכים הם דוחים אחד את השני....

P i x i e s

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה. ניגודים אולי בהתחלה נמשכים, אבל אין את הבסיס לקשר זוגי, שהוא תחביבים משותפים, תחומי עניין וכד'. כדאי לך לנסות. :)

אני חושבת

שאם יש מישהו, והולך לך איתו, ואתם נהנים ביחד, זה לא משנה אם אתם מוגדרים כניגודים או לא.

m m e e

New member
היי! אני חושבת ש...

ניגודים יותר מושכים... מנסיון, אני תמיד מתאהבת בכאלה שהם די ההפך ממני ובנתיים לא קרה כלום... לדעתי אפשר לחיות בשלום ובכייף עם מישהו שהוא מנוגד לך, אבל יותר נוח וקל עם מישהו שהוא יותר דומה לך. אבל אצל כל אחד זה שונה, אני רק אמרתי את דעתי.

REMBRANT

New member
ניגודים יכולים לתרום במראה החיצוני

אבל לא באישיות וברמת האנטיליגנציה

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif למה לא לנסות?

יצאתי עם אנשים שהיו דומים לי, יצאתי עם אנשים שהיו שונים ממני יום ולילה, ומשני המצבים נהנתי והיה לי בהם טוב. יש יתרונות לכל מצב, אבל מעבר ל"דומים" או "שונים", הדבר הכי חשוב זה שיהיה לכם טוב ביחד, ולזה אין נוסחאות וכללים. הבנאדם שמולנו ומי שאנחנו זה מה שחשוב, ואם טוב לנו ביחד, שאר המילים לא משנות כלום...

ורדונה2

New member
"ניגודים משלימים" זה ביטוי נכון,אבל

לא תמיד. למשל- אם את מתחברת עם בן אדם שמתעניין בנושאי עניין שונים לגמרי משלך, ואין לכם שום דבר לדבר עליו- סביר להניח שלא תהיה כימיה ביניכם. מה שכן- זוג בו הבן או הבת בעלי ביטחון עצמי גבוה, והשני/שנייה לא, זה דבר שלדעתי יכול לעבוד. כמובן- שלא יהיה צד מדוכא ושקט כמו לא-יודעת-מה והשני בעל ביטחון עצמי מופרז, אבל זה לפעמים נחמד... כשלשם שינוי יש הרגשה שונה עם מישהו אחר. לכי תדעי, זה שהוא שקט כמוך לאו דווקא אומר שלא תהיה ביניכם כימיה. תנסי, אל תשללי שום דבר. זה טבעי שאת משווה לחבר הקודם שלך, כולם עושים את זה.

The Sunshine18

New member
לא מאמינה במשפט הזה

ניגודים יכולים לעבוד אם הבסיס הוא זהה. זה לא חייב לבוא בדברים חציוניים כמו בטיחון עצמי וכו', אבל צריך יסוד דומה באופי.

ורדונה2

New member
נכון...

אני, למשל, לא יכולה לראות איך צומח קשר מאיזה ערס פוזאיסט שעסוק בעצמו ואיך הוא נראה בעיניי החברה ואיזו "ילדה טובה" שבאה מבית טוב, קיבלה חינוך טוב ויודעת מה היא רוצה מעצמה. אני לא הולכת לפי סטיגמות או משהו, זה פשוט שני קצוות שונים שבד"כ לא הולכים ביחד, אבל יש יוצאי דופן.

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif מניסיון? לא בהכרח

כבר כתבתי על זה השבוע בפורום, ונחזור על זה. אני וחבר שלי שונים באופן מדהים. קשה להסביר אפילו עד כמה. הוא בנאדם של יום, אני של לילה, הוא בנאדם של חברים, אני בנאדם מתבודד, הוא קיץ, אני חורף, הוא ים, אני לא, הוא שמש, אני גשם, הוא בנאדם שמח מטבעו, אני בנאדם מלנכולי מטבעו, יש בו אנרגיות ושמחת חיים, בי ממש לא, הוא אוהב את החיים, אני פחות, הוא רוצה משפחה גדולה, אני מפחדת מזה פחד מוות, הוא רוצה למות זקן שעבר הכל בחיים, אני רוצה למות כשאני עוד בשיאי. וזה עוד כלום. אנחנו באים מרקע מאוד שונה, חינוך מאוד שונה, משפחות מאוד שונות, מצב כספי שונה, החוויות שחווינו שעיצבו אותנו בתור בני אדם מאוד שונות, השאיפות שלנו בחיים מאוד שונות וזו רק ההתחלה. ובכל זאת, אני לא מצליחה להיזכר מתי היה לי כ"כ טוב עם בנאדם. היום אני בת 21, מתי התחלתי לצאת עם בחורים? 14? עברתי מערכות יחסים מדהימות והספקתי לחוות המון, ובכל זאת, אני לא מצליחה להיזכר מתי מישהו הצליח לגרום לי להרגיש כ"כ טוב. אני לא רוצה להגיד שזה בגלל ההבדלים בינינו, שזה מה שיוצר את המצב הטוב, כי קטונתי מלנתח את המצב ולהבין אותו, אבל עובדה שזה המצב..

The Sunshine18

New member
...

ובין כל השוני הזה, את לא מוצאת שום דבר שמחבר בינכם? תגובות דומות? תחומי עניין משותפים?

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif אני חושבת

שהדבר היחידי שמשותף לנו, זה שטוב לנו ביחד. היום, אחרי יותר מארבעה חודשים ביחד, יש עוד כמה נקודות דמיון, אבל בתחילת הקשר? כלום. פשוט זרמנו על אותו גל והייתה אחלה כימיה. לא משהו שאפשר להסביר במילים...

The Sunshine18

New member
אני מאמינה

שגם אם נראה שאין משהו שמחבר בין בני הזוג, יש משהו בסיס זהה מושתך שמחבר גם אם לא מודעים אליו. הרי אף אחד לא מודע לעצמו ב100%, והחלק התת מודע באישיות שלנו יכול להיות דווקא החלק המחבר.. ככה לפחות אני רואה את הדברים, אבל את חווה קשר כזה על בשרך, אז אולי את יותר אוביקטיבית.

למעלה