היי

היי

צהריים טובים יש לכם פורום מושלם רציני ממש שימושי אחד הטובים בתפוז וזאת לא התחנפות חח אז ככה לאמא שלי יש יום הולדת ביום שישי הזה.. וחשבתי לעשות לה אלבום.. מה אני יכולה להכניס בתוכו? שיהיה באמת מזכרת טובה כזאת בשבילה להרבה שנים...

ShirShir

New member
אלבום לאמא../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

תמונות מכל השנים ברכות מכל המשפחה ציטוטים משירים על "אמא" ציורים ועיטורים מה דעתך?

happymam

New member
א. לא רק תמונות

ב. להדפיס משפטים מאויירים ופתגמים. ג. סיפורים מהילדות, זכרונות למינהן ואם יש לך חפצים שמזכירים את זה, אז אדרבא. לדוגמא: אם זכור לך טיול מסוים אז תדפיסי מפה או תמונה של המקום. תצלום של שמיכת הילדות שלך או בובת הילדות. כל מיני דברים כאלה שיעלו לה חיוך. משפטים שגורים. אהה אפשר לעשות כרטיס ביקור בעמוד הראשון:(מסוג השאלונים של יאיר לפיד) שם: אמא כינוי: האחת והיחידה תחביבים: לנקות, לדאוג לחיים הקטן.. הכי שונאת: שנכנסים הבייתה לפני שהבית מתייבש משטיפה. הכי אוהבת לבשל: לא יודעת לבשל: היום הכי אהוב בשנה: תוכנית אהובה: אם לא הייתה (המקצוע הנוכחי) אז הייתה... וכו' וכו' אפשר לשחק עם זה.

happymam

New member
אפשר גם

להוסיף מכתבים וברכות מהמשפחה בכתב ידם. (ועליה לנחש מי כתב)

עוד דברים לאלבום של אמא

אפשר מילים של שירים שהיא אוהבת אפשר ברכות שיכתבו לה חברים ובני משפחה איזה עונה היא אוהבת? לעצב לה דף עם דברים שקשורים לעונה- נגיד חורף- תמונות של מטריות, מעילים, וכדומה עם תמונה שלה באמצע. אני כיולה לחרוז לך ברכה אישית עבורה אם תרצי. מזל טוב.

עוד קצת רעיונות ../images/Emo9.gif

עלים כותרת יבשים של פרחים את יכולה להדביק על הכריכה או בתוך האלבום...
לשים זיכוי לאיזה חנות שהיא אוהבת...
שרשרת יפה...
תמונות יפות או תמונות של אנשים שהיא מעריצה...
100 סיבות למה היא האמא הכי הכי

למעלה