היי

היי

התגעגעתם
|צומי| היה כיף בלעדיי? מקווה שכן! מוואה

סיססססססססססססס ../images/Emo99.gif

איי יא יאי !! סיס פההה
סיסיסיסיסיסיסיסיסיסיס איי לאב יו
מסיס.

אאאאאאאא

מיי סיס המושלמת!! איי לאב יו כ"כ!! לפחות יש לי אותך במסנ אחרת לא הייתי שורדת!! (א)סיס כי שלמות היא לא מילה גסה! מתוקה שלי

ברור שגעגנוווווווו

חחח נראה לי שאת לא יודעת מי אני....חחח אני טלטל היחידה.....ואם גם ככה את לא מכירה אותי- לא חשוב. אני מכירה אותך..... לא היה כיף בלעדייך!!!! אבל עכשיו כיף שחזרת!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מושלמתתת שליייי
געגעתייייייייייי מאודדדד
אהאהאאה איזה כיףף שאת פההה
אני אוהבת אותך

יאאאאאאאאאאאאאאאו

סוזק
איי לאב יו!! התגעגעתם לביטונים!! קיססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

גלושש

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo94.gifדנוששש והוהוהוהוה../images/Emo65.gif

וולקאם באקקקקקקקקקקקקק
געגעגעגעעגעגעגעתי
לאב יה

גיגי123

New member
דנוש דורשת צומייייייי....../images/Emo98.gif

האם היא תקבל? מה ליר תגיב על כך??? הכל תדעו בהודעה הבאה!... טםטםטםטםטםטםטםטםטםםטםטםטםטםטםםטםטםטםטםטםטםםטםטםטםטםטםטם

גיגי123

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דני הסלבבבבבבבב ענתה לי!!! אהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהא היא ענתההה כןן?!!?! זאת היא? מתחזה?! אאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאה

גיגי123

New member
טחחח לאאאאאאאאאאאא../images/Emo98.gif

אהאהאהאאהאהאהאהאאה אמאמאמאמאמאממאמאמאמאמאמאממאמאמאמאמאמאמא איפה יעל? איפה הילה? סלבבבבבבבבבבבבבבב חדש!!!!! והיא אמרה לי שאני יפיופה מהלכתת אהאהאהאהאאהאהאהאהא מתההההההההההההההההה

גיגי123

New member
אהההאהאאהאהאאהאה../images/Emo98.gif

דנוש הסלבבבבבבבבבב כתבה למה איפה יעל והילה?? ואת באמת יפיופה מהלכת!! ראית אותך? אהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאה אני מתהההההההההההההה
הצילווווווווווו
אממ.. יעל (חרמניתושש) והילה פה!! פשוט הן כנראה לא רואות את זה כרגע!! האהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאאה הודעה מדנושששששששששששששששששששששש הסלבבבבבבבבבבבבבבבב למרקלחכמ/רבוחמגחלבנמגנק'וןכוןרקכנוהן/קרכהנו

למעלה