היי!!!!!

eliranamar

New member
היי!!!!!

אוקיי אז ככה, אני לא יודע למה אני מבקש ממכם עזרה אבל שמעו את הסיפור. יש ילדה שהכרתי אותה בחופש ושנינו הפכנו להיות ידידים טובים. מן הסתם אני מרגיש כלפיה משהו חזק יותר מכול דבר אחר ,אני יודע שאם אני יגיד לה את זה היא תסכים בעיה אחת יש לי. אני באופי שלי לא מתחבר לבנות מתחת לגילי כאילו טווח הגילאים שלי הוא שנה למעלה שנה למטה, ואותו ילדה היא קטנה ממני בשנתיים מה שאומר שזה קשה להגיד לה את מה שאני מרגיש כלפיה. עכשיו מה אתם בתור אנשים שמחלקים עצות הייתם אומרים לעשות. תודה לכול מי שישלח לי משהו בקשר לזה.

ezmeer

New member
לפי דעתי לא משמעותי

פער של שנתיים. בגיל שלך זה כבר סביר. אבל אם אתה מרגיש עם זה לא נוח, תחפש בתוך עצמך, מה הסיבה. מה מפריע לך.

Seventh Sojourn

New member
תשמע

זה רק גיל..אתה לא צריך לעשות מזה כזה עניין וזה לא צריך כזה להפריע לך.. אני חושב שתנסה להכנס איתה לאיזה משהו..קשר כלשהו.. לא ילך..רק למדת מזה..ילך..מצויין

eliranamar

New member
הבעיה שלי היא?

אני ב16 היא בת 14 ז לא גיל נראה לי כזה טוב לבן ובת להיות ביחד מה גם כול הבנות שהייתי איתם לא ירדו מ15 אז לא יודע זה משהו חדש בשבילי. מה גם עדיף לאכול תפוח בשל ומתוק מאשר תפוח שמתפתח כי יש לו טעם חמוץ

Seventh Sojourn

New member
חח אחי

לא כל התפוחים אותו דבר יש כאלה שיותר בשלים וכאלה שפחות היא יכולה ליהיות בת 14 עם ראש של ילדה בת 17 אני אישית מכיר אחת כזאת..ממש אין קשר לגיל זה הכל תלוי בבנאדם אז זה משהו חדש בשבילך אתה אומר?..מה רע בלהתנסות בדברים חדשים? תתנסה..

eli1986

New member
היי ../images/Emo13.gif

תשמע, אני יכול להגיד לך שיש בנות בגיל 17 שמתנהגות כמו בנות 13, ולהפך, שום דבר לא שחור ולבן, אז מה אכפת לך מההפרש? בסה"כ אם יש לכם נושאי שיחה משותפים, והיא בראש שלך, והיא מעניינת אותך, אז מה אכפת לך בת כמה היא? אז או שתשנה את הסעיפון הזה באופי או שתפסיד קשר שיכול להיות מדהים...

Pyromanic

New member
ו...

מה אנחנו יכולים לעשות לגבי זה? לשכנע אותך שזה לא מפריע לך? אם זה מפריע, תצטרך או לוותר או להתגבר על זה, אם לא אז... מזל טוב?

SummerSpirit

New member
לאהבה אין גיל

זה שטחי שתוותר על משהו שיכול להיות הכי טוב בעולם בגלל שהיא נולדה שנתיים אחריך.

למעלה