בקשר לשריטות
זה לא לגמריי נכון מה שאתה אומר. בעצם אפילו סתרת את עצמך. מצד אחד אתה אומר שזה לא באמת בריחה מהמציאות כי מגיעים להבנות בקשר להרבה תחומים בחיים, ומצד שני אתה אומר שאם נכנסות מחשבות רעות זה לא אמיתי. המחשבות הרעות יכולות להיות בהחלט אמיתיות - בקשר לחיים, בקשר לכל מיני דברים אמיתיים לגמריי. בגלל זה גראס מעורר מחלות נפש. הגראס עצמו לא שורט - הוא רק עוזר לך למצוא את השריטות שלך אם אתה מעשן במצב רוח רע. וזה כנראה הקטע החשוב - גראס ממש ממש ממממממממש לא עוזר לברוח מבעיות - אולי הוא יכול להשכיח זמנית את צרות היום יום, אבל זה הדבר האחרון שצריך לעשות כדי לנסות לברוח מעצמך. יש מצבים שזה כן עוזר לברוח מעצמך - כשאתה ממש ממש אבל ממממממממממש רוצה לברוח.....אבל זה חתיכת בריחה - זה הזיות של ממש. לא במובן הויזואלי. קשה להסביר את זה....זה לקלוט את המציאות, אבל לא להיות מסוגל לפרש אותה, לא לדעת לאן המידע הזה אמור להכנס במוח. בכל אופן, הנקודה היא, שזה לגמריי לא הדרך לברוח מבעיות. להיפך. אם זה מעניין מישהו אני יכול לדבר שעות על איך זה יכול "לעורר מחלות נפש רדומות" כמו שאומרים. אני לא בא להפחיד פה או משהו, כאילו, כוסעמק, אני בעצמי מעשן, אבל אני חושב שאם אני אסביר את כל החרא שלמדתי מזה, אז אנשים יוכלו לדעת טוב יותר אם כדאי להם לגעת בזה או לא. כי אני חושב שאני פחות או יותר יודע מי צריך להזהר בקטע הזה וממה. יש למישהו זין לשמוע? מעניין מישהו?