היי ....

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
היי ....

היי ....
אני כעת שולח לכל אחד אחד שווה את הברכות לפי שיטת של אביתר ולכל תמונה זה בא במנוע גוגל אביתר עשה יותר מאמץ משלי כלומר צילם וסרק וזה מתוצרת הארץ ושלי מתוצרת חוץ הערה: הלינקים לא יפיעו משום שחלק מהתמונות זה היה מכאן והיא מהחשב שלי לפני זמן אז כל שוב חג שמח מיקרא: נושא הודעה: מופנה לו ברכה תוכן ההודעה: מה בתמונה כולל הומור קצת

aas111

New member
אביתר777777777777777

היי ....
אני כעת שולח לכל אחד אחד שווה את הברכות לפי שיטת של אביתר ולכל תמונה זה בא במנוע גוגל אביתר עשה יותר מאמץ משלי כלומר צילם וסרק וזה מתוצרת הארץ ושלי מתוצרת חוץ הערה: הלינקים לא יפיעו משום שחלק מהתמונות זה היה מכאן והיא מהחשב שלי לפני זמן אז כל שוב חג שמח מיקרא: נושא הודעה: מופנה לו ברכה תוכן ההודעה: מה בתמונה כולל הומור קצת
אביתר777777777777777
מצרדס סיטראו חשמלית (סטרולבוס)

ליילנד

New member
גם לי זה נראה

אני לא בטוח שזהו סיטארו
זו אכן שילדת מרצדס, אך עם מרכב של Hispano, שדומה מאוד למרכב של "קווים" באוטובוסי הוולבו B7L שלהם.
גם לי זה נראה
האוטובוסים של קווים של קווים, אבל קווים זה וולוו - אז שמישהו יסביר לי מה הולך כאן.

ליילנד

New member
כל הכבוד לך.

ומפה לקחתי תמונה
אתר מקורי אולי זה יעזור לך
כל הכבוד לך.
אבל תראה כמה החזית שלהם דומה, זה מטעה, לא

aas111

New member
כן קצת דומה

כל הכבוד לך.
אבל תראה כמה החזית שלהם דומה, זה מטעה, לא
כן קצת דומה
אתה מכירה את אטובוסים מפוארים שדומם לחלליות ששמם Irizar ראי דוגמא אצל דן זה מרכב ושם מייצרים עבור חברה מסויימת ככל כנראה ששם ביקשו לייצר עם מנוע מרצדס ובארץ ביקשו לייצר עם וולוו (קווים) לIrizar יש כמה מנועים מאן וולוו זה מאוד נפוץ כיום אצל וולו מה קרה פתאום אוהבים וולו .אני לא מבין רק מה שאני יודע שמשאיות וולוו הן משאיות חזקות מאוד

aas111

New member
אתר

כן קצת דומה
אתה מכירה את אטובוסים מפוארים שדומם לחלליות ששמם Irizar ראי דוגמא אצל דן זה מרכב ושם מייצרים עבור חברה מסויימת ככל כנראה ששם ביקשו לייצר עם מנוע מרצדס ובארץ ביקשו לייצר עם וולוו (קווים) לIrizar יש כמה מנועים מאן וולוו זה מאוד נפוץ כיום אצל וולו מה קרה פתאום אוהבים וולו .אני לא מבין רק מה שאני יודע שמשאיות וולוו הן משאיות חזקות מאוד
אתר
בבקשה

aas111

New member
ארזS

היי ....
ארזS
מטוס שמוביל מעבורת

aas111

New member
ה דרומי

היי ....
ה דרומי
מטוס פרטית חלק אחרונית

aas111

New member
אביב וסתיו

היי ....
אביב וסתיו
ציור של תמונה מתארה את העונת אביב מבריק ויפה

מצב
הנושא נעול.
למעלה