היי היי רציתי לשאול לגבי תקליטנים וצלמים טובים מאזור הצפון הקריות אני אשמח אם תענו תודה
מ מיטל12312 New member 8/2/13 #1 היי היי רציתי לשאול לגבי תקליטנים וצלמים טובים מאזור הצפון הקריות אני אשמח אם תענו תודה
מ מיטל12312 New member 9/2/13 #3 היי היי מה קורה . תודה על התגובה את מכירה אותם ? ויודעת שהם טובים ? ואולי את מכירה סלון כלות טוב באזור הקריות ?
היי היי מה קורה . תודה על התגובה את מכירה אותם ? ויודעת שהם טובים ? ואולי את מכירה סלון כלות טוב באזור הקריות ?
Y yaelikv New member 9/2/13 #4 מכירה ויודעת שטובים! זוהר מקסים ברמות ומקצועי. גלעד וניר מאוד זורמים, רגועים ולא "נדחפים". וכמובן מקצועיים ואמינים! אני לא מכירה סלונים. אני כן מכירה מקום נחמד "בוטיק פלורה" בחיפה לשמלות כלה.
מכירה ויודעת שטובים! זוהר מקסים ברמות ומקצועי. גלעד וניר מאוד זורמים, רגועים ולא "נדחפים". וכמובן מקצועיים ואמינים! אני לא מכירה סלונים. אני כן מכירה מקום נחמד "בוטיק פלורה" בחיפה לשמלות כלה.
G Grace612 New member 9/2/13 #5 גלעד וניר חברים שלי לקחו אותם ויצאו תמונות יפהפיות. הם גם מאוד אהבו את הגישה והזרימה שלהם.
A anat1986 New member 10/2/13 #8 ממליצה על צביקה בירן הוא היה הדיי גיי בחתונה שלנו והיה מדהים! הרחבה הייתה מלאה לאורך כל הערב, ואנחנו מאוד מרוצים מהבחירה בו.
ממליצה על צביקה בירן הוא היה הדיי גיי בחתונה שלנו והיה מדהים! הרחבה הייתה מלאה לאורך כל הערב, ואנחנו מאוד מרוצים מהבחירה בו.