../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחפירה בפנים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
קודם כל, היוש, גם לי הניק שלך מוכר
אני לוטן, 15 בעוד חודשיים, יש לי קוסמת קרח-ברק ברמה 73 בברה ולוחמת שעתידה להיות פייטרית, ברמה 24, בסקניה. [מוזמנת להוסיף אחת מהן אם את בעולם המתאים] לשאלות על הפרימרקט-הפרימרקט-FM-זה מקום שבו כל אחד שקונה חנות מהקאשופ, יכול להעמיד אותה שם ולמכור את האייטמים שלו. אמרת שאת רק מתחילה, אז אני מניחה שאין לך ממש משאבים לקנות משם דברים רציניים.
וגם לא מומלץ ברמות נמוכות לקנות שם, אין ממש מה. את יכולה לקנות שם בגדים ואקוויפס נוספים לדמות שלך, או אייטמים שצריך לקווסטים, ועוד מלא דברים. חלקם זולים מאוד-חלקם יקרים מאוד. תלוי אם הדברים הם נדירים או מסוקרלים-אייטמים ששמו עליהם סקרולים, משמע-שידרגו אותם. אם את בברה-אני אשמח לעזור לך קצת עם כסף.

עם הלוחמת פשוט אין לי הרבה כסף בשביל לעזור.
ניר כבר הסביר לך על העבודות. בכללי, קוסמים זו עבודה נורא נחמדה, ואני ממליצה עליה כי רק בה התנסיתי לאורך זמן. לידיעתך-קלריקים חלשים מאוד בעבודה שניה, וגם בעבודה שלישית-פריסטים, הם לא חזקים כמו הקוסמים האחרים, אבל העבודה הרביעית שלהם-בישופים, חזקה מאוד, וכיפית מאוד, אז לפעמים שווה כל המאמץ הזה. ובנוסף, הם מאוד מאוד פופולריים בפארטי-קווסט-שזה השתתפות של כמה אנשים במשימה מסוימת. קוסמי אש-רעל הם יחסית נדירים, לא עבודה פופולרית. אין לי הרבה מה לומר עליהם כי אני לא מכירה אותם כ"כ טוב, אבל אני יודעת שהם לרוב מתאמנים לבד. אאל"ט בעבודה רביעית הם הקוסמים הכי חזקים. אולי אני טועה אבל הם חזקים מאוד. וקוסמי קרח-ברק-פופולריים מאוד. יש המון מהם, אבל ממה שאני חוויתי זו עבודה נורא נחמדה. סקילים נחמדים וזה. ממליצה גם עליהם.

בקשר לשאר העבודות-אני ממליצה על לוחמים למיניהם. יש להם בעבודה שלישית-רביעית סקילים נורא מגניבים, אם את אוהבת, והם הכי חזקים במשחק. קשתים-בעבודה שניה יש האנטר, ויש קרוס-בואו מן. קרוס-בואו מן זו עבודה שאין הרבה שבוחרים בה, בכלל. לפי מה שהבנתי מבזבזים בעבודה הזו המון כסף ובגלל זה לא הרבה בוחרים בזה, אבל אני מכירה קרוס-בואו מאסטר והם ממש חזקים. פיראטים-אין לי הרבה ידע עליהם. יש בראולרים-שמשתמשים באגרופים, ויש את הפיראטים שמשתמשים באקדחים-ששכחתי את שמם. ידוע לי שאלה שמשתמשים באקדחים חלשים יותר מהבראולרים ובגלל זה יש פחות מאלה עם האקדחים, אבל זו עבודה נורא מגניבה, סקילים של מפלצות כאלו וכדו'. וחוץ מהעבודות הרגילות, יש עבודות של סייגנוסים ואראנים-האראנים משתמשים בקומבואים-מכות של רצף מקשים אאל"ט והם חזקים מאוד, והסייגנוסים גם יותר חזקים. הסייגנוסים מתבססים על העבודות הרגילות-יש סייגנוס קוסם, סייגנוס לוחם, סייגנוס קשת, וסייגנוס פיראט. יש להם סקילים שלקוחים מהעבודות הרגילות, ויש סקילים שיחודיים להם. האראנים הם סוג של לוחמים שמשתמשים בPole Arm. חזקים מאוד. לגבי בילדים-בילד זה מבנה של העלאת סקילים. זה חשוב מאוד, בעזרתו מעלים את הסקילים נכון [אם זה בילד טוב] ומתחזקים בצורה נורמלית. כמובן, שאם העלית את הסקילים שלך ואת הABILLITY POINTS לא נכון-אני ממליצה לך להחליט קודם כל איזו דמות את רוצה להיות, ולפתוח דמות חדשה, ולהסתכל בבילדים במאמרים, יש המון בילדים מעולים.
כמו שאמרתי-להסתכל במאמרים של הפורום, יש המון מידע על המון נושאים וכמובן, המון בילדים מעולים.

מצטערת על החפירה.
תהני