היי!

היי!

אחרי חפירות ושאלות חוזרות ונשנות למנהלות שלכן, גורשתי בבושת פנים לפורום לשאול את שאלותיי - אני חדשה במשחק, ניסיתי כמה וכמה פעמים לשחק אבל התייאשתי מסיבות כאלו ואחרות. אני לא ממש יודעת מה לעשות במשחק, למה לשים לב, איזו עבודה לבחור וכו'. אני אפילו לא ממש יודעת מה אני צריכה לשאול כדי להתחיל לשחק... אז... עזרו לי?

Don Nirtin

New member
הכינוי שלך נורא מוןכר לי../images/Emo87.gif

יש מצב שזה אחד הפורומים שאני קורא בהם רנדומלי. ובכן- היי
אני ניר בן סימון
וברשותי קוסם קרח ברקים רמה 120 (וווהוהוהוה!
) מייפל סטורי הוא משחק מאוד גדול וברור לי למה כל הבילבולים האלה. אז בואי נסדר קודם כל את כל האי הבנות שלך. א. איזה סוג אדם את? אם את אדם שאוהבת לעזור, להיות עם קבוצת אנשים, ובכלל- אזי עבודת הקלריק (=כהן- המרפא של המשחק). אם את סולואית, מעדיפה לשחק לבד, ולרוב לא אוהבת פיקיואים למיניהם- אז יש כמה אופציות. קוסם האש והרעל/ קרח והברקים הם אופציות נהדרות. גם קשתים. ואם סתם בא לך כוח ועוצמה, וכמות HP (Health Points)- אז לוחמים. ואם בא לך סתם סקילים מגניבים ומדליקים- פיראט. יש לו המון זימונים וכישרונות שקשורים בזריזות. ואם בא לך לתקוע במפלצת המוןןןןןןןןןןןןן פעמים- אזי הגנב. אחרי שתגדירי מה בדיוק מעיין אותך ואיזו דמות את יכולה לשחק (ועוד לא נגנעו בכלל בעבודות החדשות שיצאו- הסיגנוס והאראנים), תוכלי לדעת מאיפה ואיך כולם מתחילים. רק אחרי שתגדירי את העבודה שלך, נוכל לעזור לך הלאה בתהליך ההבנה של הסטאטים, בילדים, ושאר דברים שמרכיבים את המשחק הזה כמות שהוא. המלצה- תשוטיי במאמרים שלנו. יש המוןןןןןןןן
הם שם למעלה בסרגל הכלים.

אה! יעל, אמרתי לך שהם יחזירו אותי למאמרים!~];

אר, מה זה פיקיואים? מה זה בילדים? אני לא מבינה כלום! הייתי במאמרים, עשו לי כאב ראש כי לא הבנתי כלום.

yonVata

New member
אז ככה:

בילד זו דרך שבה את מעלה את הנקודות של הסקילים שלך... פיקיואים (aka pq) הן משימות שאותן ניתן לעשות רק כשאת משחקת עם עוד אנשים, בהתאם לדרישה של אותו פיקיו.. אם את צריכה עוד הסברים את יכולה לשלוח מסר, אשמח להסביר יותר כשאחזור הביתה עוד כמה שעות :)

Don Nirtin

New member
קודם תחליטי על דמות../images/Emo87.gif

וכשהחלטת- נוכל להסביר לך הכללללללל
יש לנו סבלנות בשפע. אה ומאמרים!

ToryMaster

New member
הפרי מרקט?

בעיקרון זו מערכת שמאפשרת לאנשים למכור כל מיני דברים, ולאנשים אחרים לקנות מהם. בד"כ תמצאי שם חפצים משודרגים או כאלו שלא ניתן למצוא בחנויות הרגילות.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחפירה בפנים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל, היוש, גם לי הניק שלך מוכר
אני לוטן, 15 בעוד חודשיים, יש לי קוסמת קרח-ברק ברמה 73 בברה ולוחמת שעתידה להיות פייטרית, ברמה 24, בסקניה. [מוזמנת להוסיף אחת מהן אם את בעולם המתאים] לשאלות על הפרימרקט-הפרימרקט-FM-זה מקום שבו כל אחד שקונה חנות מהקאשופ, יכול להעמיד אותה שם ולמכור את האייטמים שלו. אמרת שאת רק מתחילה, אז אני מניחה שאין לך ממש משאבים לקנות משם דברים רציניים.
וגם לא מומלץ ברמות נמוכות לקנות שם, אין ממש מה. את יכולה לקנות שם בגדים ואקוויפס נוספים לדמות שלך, או אייטמים שצריך לקווסטים, ועוד מלא דברים. חלקם זולים מאוד-חלקם יקרים מאוד. תלוי אם הדברים הם נדירים או מסוקרלים-אייטמים ששמו עליהם סקרולים, משמע-שידרגו אותם. אם את בברה-אני אשמח לעזור לך קצת עם כסף. :) עם הלוחמת פשוט אין לי הרבה כסף בשביל לעזור.
ניר כבר הסביר לך על העבודות. בכללי, קוסמים זו עבודה נורא נחמדה, ואני ממליצה עליה כי רק בה התנסיתי לאורך זמן. לידיעתך-קלריקים חלשים מאוד בעבודה שניה, וגם בעבודה שלישית-פריסטים, הם לא חזקים כמו הקוסמים האחרים, אבל העבודה הרביעית שלהם-בישופים, חזקה מאוד, וכיפית מאוד, אז לפעמים שווה כל המאמץ הזה. ובנוסף, הם מאוד מאוד פופולריים בפארטי-קווסט-שזה השתתפות של כמה אנשים במשימה מסוימת. קוסמי אש-רעל הם יחסית נדירים, לא עבודה פופולרית. אין לי הרבה מה לומר עליהם כי אני לא מכירה אותם כ"כ טוב, אבל אני יודעת שהם לרוב מתאמנים לבד. אאל"ט בעבודה רביעית הם הקוסמים הכי חזקים. אולי אני טועה אבל הם חזקים מאוד. וקוסמי קרח-ברק-פופולריים מאוד. יש המון מהם, אבל ממה שאני חוויתי זו עבודה נורא נחמדה. סקילים נחמדים וזה. ממליצה גם עליהם. :) בקשר לשאר העבודות-אני ממליצה על לוחמים למיניהם. יש להם בעבודה שלישית-רביעית סקילים נורא מגניבים, אם את אוהבת, והם הכי חזקים במשחק. קשתים-בעבודה שניה יש האנטר, ויש קרוס-בואו מן. קרוס-בואו מן זו עבודה שאין הרבה שבוחרים בה, בכלל. לפי מה שהבנתי מבזבזים בעבודה הזו המון כסף ובגלל זה לא הרבה בוחרים בזה, אבל אני מכירה קרוס-בואו מאסטר והם ממש חזקים. פיראטים-אין לי הרבה ידע עליהם. יש בראולרים-שמשתמשים באגרופים, ויש את הפיראטים שמשתמשים באקדחים-ששכחתי את שמם. ידוע לי שאלה שמשתמשים באקדחים חלשים יותר מהבראולרים ובגלל זה יש פחות מאלה עם האקדחים, אבל זו עבודה נורא מגניבה, סקילים של מפלצות כאלו וכדו'. וחוץ מהעבודות הרגילות, יש עבודות של סייגנוסים ואראנים-האראנים משתמשים בקומבואים-מכות של רצף מקשים אאל"ט והם חזקים מאוד, והסייגנוסים גם יותר חזקים. הסייגנוסים מתבססים על העבודות הרגילות-יש סייגנוס קוסם, סייגנוס לוחם, סייגנוס קשת, וסייגנוס פיראט. יש להם סקילים שלקוחים מהעבודות הרגילות, ויש סקילים שיחודיים להם. האראנים הם סוג של לוחמים שמשתמשים בPole Arm. חזקים מאוד. לגבי בילדים-בילד זה מבנה של העלאת סקילים. זה חשוב מאוד, בעזרתו מעלים את הסקילים נכון [אם זה בילד טוב] ומתחזקים בצורה נורמלית. כמובן, שאם העלית את הסקילים שלך ואת הABILLITY POINTS לא נכון-אני ממליצה לך להחליט קודם כל איזו דמות את רוצה להיות, ולפתוח דמות חדשה, ולהסתכל בבילדים במאמרים, יש המון בילדים מעולים.
כמו שאמרתי-להסתכל במאמרים של הפורום, יש המון מידע על המון נושאים וכמובן, המון בילדים מעולים. :) מצטערת על החפירה.
תהני

תודה../images/Emo13.gif

הבהרת לי המון דברים. אני עדיין בקווסטים של ההדרכה, אז לא הספקתי לעשות הרבה נזק (אני עדיין שם כדי שאני לא אעשה הרבה נזק...) אני בברה, יעל המליצה לי על העולם הזה... ואני עושה מה שיעל אומרת, אני מחונכת. (זה נכון לשתיהן
) אני עדיין לא מבינה את העניין של העבודות ובמה לבחור, ואיזה סקילים לחזק בשביל איזו עבודה? צריך לעשות את זה גם בהתחלה?

תוסיפי אותי StarlightLM

אני אתן לך כסף, ואת יכולה להעזר בי בכל דבר, בכ"מ אני מתעצלת להתאמן, אם תצטרכי עזרה בקווסטים וכו'-אני תמיד פנויה.
נדבר כבר במייפל אחרי שתוסיפי אותי, הפורום קצת תקוע לי עכשיו וקשה לי לכתוב.

ווינגז

New member
לחצי על האות R,

ושם לחצי על "Add Buddy" (נראה לי שזה מנוסח ככה). הכניסי את הכינוי שלוטן כתבה לך, ו-וואלה.

תלחצי R במקלדת,

ואז את תראי את הBUDDYLIST שלך. את תראי שם, איפושהוא כתוב ADD BUDDY, תלחצי עליו ואז תכתבי את השם שלי-StarlightLM

לבנדר א

New member
היי, את!

(אני מכירה אותך. אני לא בטוחה אם את מכירה אותי או לא. ...עדיף שאני אשתוק.) לדעתי אין טעם לבלבל אותך כרגע יותר מדי... ידע בדברים ספציפיים במייפל, כמו היתרונות והחסרונות של כל עבודה, פשוט לומדים עם הזמן ועם הנסיון. מייפל לא מסובך עכשיו כמו שהוא היה בהתחלה, יש עכשיו המון הסברים בגוף המשחק שמיועדים למתחילים, ובניגוד לפעם שמי שהיה מתחיל לשחק בלי מדריך או שחקן ותיק לצידו היה פשוט נתקע. לדעתי אם פשוט תקראי מה שהNPC אומרים לך תביני את הדברים הבסיסיים. וגם... טוב, זה נשמע טיפה דבילי אבל התקופה שאת לא יודעת מהחיים שלך מה לעשות במשחק היא פשוט כיף אדיר!
הדמות הראשונה שלי הייתה חלשה בטירוף, עשיתי איתה טונה של טעויות והעליתי את כל הסקילים לא נכון, שלא לדבר על הAP... בלגן רציני! אממה, כל כך אהבתי אותה וכל כך נהניתי ללמוד את המשחק שזו התקופה שאני זוכרת הכי לחיוב ממייפל. אח"כ אפשר ללמוד איך להיות חזקה ולעבור את הקווסטים במהירות ולא לבזבז מסוס כשלא צריך... אבל לדעתי, תלמדי איך למקם סקילים על המקלדת ופשוט צאי להשתולל.
אלא אם את רוצה אשכרה ללמוד את המשחק מהר ולהתקדם ולפתח דמות חזקה וכזה... במקרה כזה תקשיבי לאחרים.
פשוט רציתי לומר את זה כדי להבהיר שאפילו כשאת לא יודעת דברים ולא מבינה מה את צריכה לעשות, שתדעי שכולם מתחילים ככה ואין מה להתבאס מזה, פשוט להנות.

היי, את!

אני אכן מכירה אותך
עוד לפני שאת מכירה אותי מהכינוי הזה אני מכירה אותך!
האמת שאני לא ממש אוהבת לעשות הרבה טעויות כי זה מעצבן אותי ואז אני חייבת לזרוק את הדמות\משחק לפח ולהתחיל מהתחלה ופרפקציוניזם זה כואב. אני רוצה להתקדם למשחק כמו שצריך, לא לטעות

לבנדר א

New member
../images/Emo2.gif how come?

אני די מבולבלת כרגע. אמ, אם זה סגנון המשחק שלך, בכיף... אני אצטרך פשוט להמשיך בחיפושים אחר אדם נוסף שחולק את סגנון המשחק שלי.
אם בא לך את מוזמנת להוסיף אותי גם לBL. שם המשתמש שלי הוא kimberlo. אני פריסטית (עבודה שלישית של קלריק) ברמה 84. אשמח לתת לך עצות בנוגע לפיתוח קוסמת אם תבחרי להיות כזו, או עצות על המשחק בכללי, או ימבה כסף.
אבל רק את האחרון במשחק עצמו, כי יותר קשה לי להתנסח באנגלית.

Guid

New member
היי! D:

את מפורום הירוס, לפחות היית~
(הייתי שם קורא סמוי. הירוס, בכל זאת)
אני רואה שכבר נתנו לך את התמיכה הראשונית ונכנסת כבר למשחק, מפה והלאה יהיה לך הרבה יותר קל להתאפס על עולם המייפל. אני ממליץ לך ללחוץ פעמיים על דמויות של אנשים, ככה תלמדי להכיר את העבודות השונות ואת הסקילים שלהם... :) ואני גם ממליץ לך להוסיף אותי לבאדי ליסט שלך- ArcherGUiD ואני גם ממליץ לך לבקש עזרה אם את צריכה! D: וזהו עם ההמלצות להערב~ P: *חוזר לפוטושופ* אה, קוראים לי עידן, אני בן 22, ויש לי ריינג'ר (קשת, בעבודה שלישית) ברמה 82 בברה...
ועכשיו פוטושופ.

למעלה