היי מזמן לא הייתי פה.......
G Gastrix New member 4/1/05 #3 אחלה תמונה! בואנה יש לך תמונות פגזיות! תביאי עוד! הוספתי גם תמונה קבלו מה דעתכם?
M mirymoo New member 4/1/05 #5 ../images/Emo15.gif... אני עוד מעט אתחיל להוציא ''זכויות לגונבים מאתרים אחרים ושולחים לתורג'מנים''
ת תותי 14 New member 4/1/05 #6 ../images/Emo107.gifואוו זה מהסרט הרביעי?../images/Emo12.gif אבל למה הארי עם מדי קווידיץ'?
P Pr0NgS New member 4/1/05 #8 חח זה כזה ערוך... ממאגלנט הם ציינו שזה סתם ערוך בפוטושופ, מצאו איזו פוזה טובה עם המדי קווידיץ'
מ מיסיס בלק New member 4/1/05 #7 מגניף מגניף מגניףףףףףףף../images/Emo187.gif *הערה: הם לקחו את !! עברתי ל תביאי עודדדדד זה ממש מגניף! מאיפה הבאת?!
מגניף מגניף מגניףףףףףףף../images/Emo187.gif *הערה: הם לקחו את !! עברתי ל תביאי עודדדדד זה ממש מגניף! מאיפה הבאת?!
F Fairywitch New member 5/1/05 #10 ../images/Emo186.gifזאת עושה לי צמרמורת...../images/Emo186.gif תיכף יעל מגיעה עם שוט להרביץ לנו על מה שהולך פה עם תמונות מהסרט...
../images/Emo186.gifזאת עושה לי צמרמורת...../images/Emo186.gif תיכף יעל מגיעה עם שוט להרביץ לנו על מה שהולך פה עם תמונות מהסרט...