מה זה הרפייה אני לא זוכרת שהיה לנו משהו כזה במפגש... מישהו מוכן להזכיר
L lussy in the sky New member 28/4/04 #17 ../images/Emo12.gif מה זה הרפייה אני לא זוכרת שהיה לנו משהו כזה במפגש... מישהו מוכן להזכיר
S shelly egan New member 28/4/04 #19 הרפייה... ../images/Emo118.gif בתחילת כל מפגש, המנחה היה עושה לנו משו כמו 4 דקות של הרפיה. מכבים את האור, מתיישבים זקוף על הכסא ועוצמים עיניים... אם גם עכשיו לא תדעי למה הכוונה, אז כנראה שפשוט המחנה שלכם לא עשה (-או עשתה) לכם את זה
הרפייה... ../images/Emo118.gif בתחילת כל מפגש, המנחה היה עושה לנו משו כמו 4 דקות של הרפיה. מכבים את האור, מתיישבים זקוף על הכסא ועוצמים עיניים... אם גם עכשיו לא תדעי למה הכוונה, אז כנראה שפשוט המחנה שלכם לא עשה (-או עשתה) לכם את זה
L lussy in the sky New member 28/4/04 #20 וואלה. היה ../images/Emo13.gif הוא גם היה מספר לנו איזשהו סיפור או משהו כזה, לא? אבל תמיד המנחה עשה את זה.. לא אחד התלמידים אצלכם התלמידים עושים את זה
וואלה. היה ../images/Emo13.gif הוא גם היה מספר לנו איזשהו סיפור או משהו כזה, לא? אבל תמיד המנחה עשה את זה.. לא אחד התלמידים אצלכם התלמידים עושים את זה
S shelly egan New member 28/4/04 #21 אמממ ../images/Emo118.gif בעיקרון, גם אצלנו המנחה תמיד עשה. חוץ מפעם אחת שהוא בחר בת והיא עשתה במקומו. ולמפגש האחרון |בהחלט| הוא בחר אותי
אמממ ../images/Emo118.gif בעיקרון, גם אצלנו המנחה תמיד עשה. חוץ מפעם אחת שהוא בחר בת והיא עשתה במקומו. ולמפגש האחרון |בהחלט| הוא בחר אותי
S shelly egan New member 29/4/04 #27 בסדר... תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo118.gif החברות התלהבו... יצא די נחמד