היי!..שאלה על עורבים -ותקיפות עורבים!!

טל אסף

New member
היי!..שאלה על עורבים -ותקיפות עורבים!!

שלום ! לצערי עברתי שני ארועים של נסיונות תקיפה ע"י עורבים !! למזלי יש לי כושר מעולה ומהירות מחשבה ...אני חושב שמישהו אחר (הכוונה -רבים שלא כ"כ בכושר) היו מנוקבים לגמרי ע"י העורבים !! מה לעשות במקרה שכזה?!! הבנתי שזה עונת הגוזלים עכשיו ... למזלי תפסתי מחבוא בחדר מדרגות -ואח"כ בסופרמרקט ... אך- האם הם הולכים אחרי מס' דכות מהאזור...? האם ריצה מבריחה אותם או יותר מעודדת אותם ... תודה על כל תשובה-אפילו אולי המתה של אחד העורבים ע"י רעל ואז שמעתי שהם מבוהלים מזה....! תודה מראש על כל תשובה...!

טל אסף

New member
../images/Emo235.gif../images/Emo235.gifתודה על כל תשובה../images/Emo235.gif../images/Emo235.gif

נהורית1

New member
היי אסף ../images/Emo13.gif

לפני כמה שנים טובות היה סיפור על אחד שכל פעם שיצא מהבית תקף אותו עורב. הוא לא הבין למה העורב מתלבש דווקא עליו מכל השכונה.היה מצב שהוא פחד לצאת מהבית. בסופו של דבר העניין התפרסם בעיתון. לאחר כמה זמן התקשר אליו מישהו ואמר שיכול להיות שהעורבים מתבלבלים בינו לבין אותו אדם מותקף,כי היה דימיון רב ביניהם. הוא סיפר כי בזמנו מצא גוזל של עורב וטיפל בו וגידל אותו,אחר כך שחרר את העורב והוא בעצמו עבר דירה. יכול להיות שהעורב זיהה את המותקף כמי שטיפל בו בגלל הדימיון. לא ידוע לי מה המשך הסיפור אבל תברר אם אתה לא דומה במקרה למישהו שהעורבים מחפשים... יהודית

טל אסף

New member
תודה יהודית....יש המון בדברייך...

אבל מדובר על שני אזורים שונים לגמרי ... בכל אופן תודה אני יברר....

שלומit

New member
כפי שכתבת זו עונת הגוזלים

מן הסתם אתה דומה למישהו אחר שהעורבים החליטו שניסה לתקוף את הגוזלים שלהם. (בבית ספר אחד שבקרתי בו השנה היתה מורה רחומה ובעלת שיער בהיר שכל שעשתה היה להרים את הגוזל שנפל ולהעמידו על גזע של עץ. לאחר שבאו מהעיריה לקחת אותו - הם החליטו שהיא העלימה להם אותו וכל מורה בלונדינית ( ומי היום לא בלונדינית?) שיצאה למגרש החניה זכתה לקבלת פנים תוקפנית..אין לדעת כמה זמן זה יימשך... אין לי עיצה מיוחדת לבד מכך שתלך עם מטריה בתקופה הקרובה..

טל אסף

New member
תודה מעניין...בכל אופן קיבלתי מידע על-

מטרדי ציפורים -אתר מצויין ...שדי עזר.. ...תודה בכל מקרה...!

למעלה