היי צריכה עזרה

yaeloosh21

New member
היי צריכה עזרה

אני רוצה להכין עוגת תפוזים. יש לי מתכון מעולה אבל לאמא שלי בא שאני אשים למעלה ציפוי שוקולד [העוגה בשבילה]. יש לכם רעיונות לציפוי יחסית קשה מעל לעוגה, שיהיה פרווה? [שוקולד מריר פרווה+?] תודה.
 

bali

New member
מנהל
שתי אופציות

1. להמיס שוקולד מריר עם קצת מרגרינה. ככה הציפוי יהיה קשה אבל עדיין ניתן לחיתוך. 2. יש לי מתכון לזיגוג קקאו טעים ופרווה שיוצא יציב. אם את מעוניינת, תגידי.
 

yaeloosh21

New member
קודם כל תודה

לגבי 1, יחס מסויים או לפי העין? ו-2 אני אשמח לשמוע [ או לקרוא :)]
 

bali

New member
מנהל
תשובות

1. משהו כמו 20-30 גרם מרגרינה ל 100 גרם שוקולד 2. ציפוי קקאו פרווה של AYELETBA 4 כפות קקאו 5 כפות מים 4 כפות סוכר 50 גרם מרגרינה או חמאה 1 שקית סוכר וניל ממיסים את כל החומרים ביחד על להבה בינונית עד שנוצר רוטב חלק. מוזגים את הרוטב כל עוד הוא חם על העוגה (אחרי שהעוגה עצמה התקררה) ומורחים אותו או מטים את העוגה בעדינות לכל הצדדים כדי שהציפוי יהיה אחיד. מקררים עד שהציפוי מתייצב.
 
למעלה