היי צריך עזרה..!

יוס24

New member
היי צריך עזרה..!

שלום אנשים יקרים. רציתי לשאול אם אני לא מגיע לשמ"פ שלי באותו יום אלא נגיד יום אחרי מה התוצאות? בנוסף,אם אני הולך לעסוק בכל נושא שקשור לתהליך ההתנתקות ואני מתמגד לנושא זה ואני לא מוכן להתעסק בו זה נחשב סירוב פקודה או משהו?? תודה.

פלסטיק

New member
תשבות

1. ראה נוהל נפקדות שרשמה כאן נעמה לפני כמה ימים. 2. כשאתה מסרב לפקודה זה נחשב סירוב פקודה. לא משנה אם אתה מסרב פינוי מתיישבים או פיצוץ בית של פלסטינים. הצבא לא מתעסק (לפחות לא אמור להתעסק) עם אידיאולוגיה ופוליטיקה.

bendetson1

New member
בבקשה

יוסי תראה, בקשר לשאלה הראשונה זה מאוד תלוי במפקד שלך ועד כמה הסיבה לכך שיגעתה רק יום אחרי אותו יום שהייתה צריך להגיע היא מוצדקת.... בקשר לשאלה ה-2 אם אתה סרבן ולא מוכן להגיע למילואים אכן זה סירוב פקודה ובדרך כלל ההשלכה לסירוב פקודה היא משפט ובדרך כלל גם כלא אז קצת לא נעים....אם אתה רוצה סתם לצאת מהמילואים ומחפש תירוצים.... מקוה שעזרתי!

יוס24

New member
תודה על העזרה..!

כן אני מנסה לצאת ממילואים ולא יודע בדיוק איך זה לא שאני דתי או אידיאולוג גדול או משהו כזה ממש לא . אני רק מחפש לצאת ממילואיםת בכל אופן תודה על העזרה ואם יש לך דרכים אני מוכן להקשיב..!!

bendetson1

New member
זה קצת בעייתי

יוסי שלום הייתי יכולה למצוא לך סיבות אבל אני קצינת קישור אז לא יפה....:)

יוס24

New member
בבקשה...!!! ../images/Emo24.gif

בבקשה תעזרי לי אני חייב לצאת מזה הפעם כל שנים עד עכשיו עשיתי בזמן והפעם אני מוכרח לא לעשות... ! PLEASE.......

למעלה