היי. משום מה בקישור שהופיע פה

מצב
הנושא נעול.

Xman3

New member

לאחרונה ל"תחבורה-נט" (אם איני טועה...) לא היו מצויינות הדרישות להוצאת רשיון עד 15 טון. מי יודע? כמה זמן וכסף, +-, עלי לשריין לעניין? האם אפשר לעשות ישר מעל 15 טון (מאמין שלא...), ואם לא - האם יש תקופת מינימום שבה עליי שיהיה לי רשיון עד 15, על מנת שאוכל לעשות למעל? במה כרוך השדרוג? הייתם ממליצים על הכיוון (הוצאת רשיונות הנהיגה הנ"ל...) מבחינת היצע העבודות בשוק בתחום זה והרווחיות? מישהו יכול ורוצה לסבר את אוזניי? כמובן שאפשר גם במסר אישי. תודה.

fireman

New member
רשיון עד 15 טון.

לאחרונה ל"תחבורה-נט" (אם איני טועה...) לא היו מצויינות הדרישות להוצאת רשיון עד 15 טון. מי יודע? כמה זמן וכסף, +-, עלי לשריין לעניין? האם אפשר לעשות ישר מעל 15 טון (מאמין שלא...), ואם לא - האם יש תקופת מינימום שבה עליי שיהיה לי רשיון עד 15, על מנת שאוכל לעשות למעל? במה כרוך השדרוג? הייתם ממליצים על הכיוון (הוצאת רשיונות הנהיגה הנ"ל...) מבחינת היצע העבודות בשוק בתחום זה והרווחיות? מישהו יכול ורוצה לסבר את אוזניי? כמובן שאפשר גם במסר אישי. תודה.
רשיון עד 15 טון.
בגדול אתה יכול ללמוד ישר לרשיון עד 15 טון אבל עד גיל 18 לא תוכל לקבל את הרשיון, אם אתה מעיל גיל 18 זה לא רלוונטי לגביך. בכדי להוציא רשיון נהיגה לרכב שמשקלו עד 15 טונות עליך לעשות 32 שיעורי נהיגה במשאית, תאוריה למשאית וכמובן טסט על משאית. מעבר של כל אלו מקנה לך רשיון לנהיגת כלי רכב שמשקלו עד 14999 ק"ג אם ברשותך רשיון נהיגה 02 לרכב פרטי אתה מחוייב במינימום של 20 שיעורי נהיגה במשאית וכמובן תאוריה למשאית וטסט על משאית. בכל מקרה אתה נדרש לבצע בדיקות ראיה כמו בהוצאת רשיון חדש. בשביל רשיון מעל 15 טון אתה חייב להחזיק ברשיון נהיגה עד 15 טון במשך שנה לפחות. השדרוג כולל שוב, בדיקות בריאותיות במכון הארצי לתחבורה (ברחוב הארבעה המפורסם) קורס דיני תעבורה, קורס חומ"ס, כיבוי אש ועוד מגוון קורסים שמשרד הרישוי הצליח להמציא (הרבה כסף והרבה זמן) כמובן שיעורי נהיגה על רכב מעל 15 טונות וטסט. לגבי רווחיות וכו...אין לי מושג מאחר ואני עושה את זה בחינם בצבא

מצב
הנושא נעול.
למעלה