היי מה קורה כולם? זוכרים אותי?

motek89

New member
היי מה קורה כולם? זוכרים אותי?

אני בקושי כותבת כאן אבל אני קוראת מידי פעם.... (להזכירכם - אני סובלת מחרדה חברתית וטורדנות כפייתית-מחשבות טורדניות, וטריכו
) עוד מעט אני מתחילה טיפול, ואני מקווה שזה יעזור. הלכתי לאבחון שבוע שעבר, ובשבועות הקרובים אני אתחיל טיפול... שאלתי את הפסיכולוגית בנוגע לתרופות, והיא אמרה לי שתרופות רק עוזרות לאותו רגע, ולא עוזרות לתמיד. לכן צריך לשלב גם שיחות... רציתי לשאול - איך אפשר להגמל בכלל מהטריכו? אני מתמודדת עם זה כל יום, משהו בכלל יעזור לי בנוגע לזה ? כי זה מציק לי מאוד, ואני נורא מפחדת שבסוף יהיה לי קרחת על כל הראש.. אתמול בלילה חלמתי שנגעתי בראש מאחורה, והרגשתי שיש לי קרחת.... מרוב יאוש אני תולשת. מי כאן סובל מטריכו, והאם מישהו כאן הצליח לצאת מזה? תרופות עוזרות בכלל? תודה...

מיקמיק22

New member
היי מותק!

ברור שזוכרים...מה שלומך? אני שמחה לשמוע שאת מתחילה טיפול שיהיה בהצלחה. איזה טיפול את מתחילה ואיפה וע"י מי ביצעת את האבחון?

motek89

New member
אצלי די בסדר...

הלכתי לאבחון (אחר) בקופת חולים, ושם אמרו לי שהם ממליצים לי לקחת טיפול. משם הלכתי לקופת חולים שהיא יותר קטנה, זה מרכז כזה של פסיכולוגים.. עד שקראו לי לקח להם 3 חודשים, לפני שבועיים קראו להורים שלי לשיחה... ובשבוע שעבר הלכתי לאבחון שם... הפסיכולוגית אמרה לי שבשבועות הקרובים הם יקראו לי להתחלת הטיפול...

מיקמיק22

New member
לפי התיאור שלך אני מבינה

שפנית למרכז לבריאות הנפש, ואני מבינה שהאבחון התבצע ע"י פסיכולוגית. אני ממליצה לך לגשת לאבחון אצל פסיכאטרית ולשקול את הטיפול התרופתי,בנוסף לטיפול הפסיכולוגי,הוא בהחלט יכול לסייע ולהקל עלייך.

jesabel

New member
טיפול בטריכו'...

הי, קודם כל אני חושבת שזה מאוד חשוב וטוב שאת הולכת לטיפול. לי יש טריכו' כבר 13 שנים אבל רק בשנה שעברה התחלתי לטפל בזה. נראה לי שכמה שיותר מוקדם מטפלים היכולת להפסיק גדולה יותר. מספרים, מאמרים וכו' שקראתי וכן משיחות עם פסיכולוגים, פסיכיאטרים נראה שהטיפול הטוב ביותר הוא שילוב של טיפול תרופתי (שיכול אגב להקל מאוד על חרדה חברתית - אצלי בכל אופן) וטיפול התנהגותי קוגנטיבי אצל פסיכולוג. שיהיה לך המון המון בהצלחה

motek89

New member
יש לי את הטריכו נראה לי

קצת יותר מחצי שנה.. אבל קשה לי מאוד מאוד להפסיק.. אין לי עם לי לדבר על זה, אפילו לחבר שלי לא סיפרתי.. כל כך קשה לדבר על הבעיה הזאת, כי אף אחד לא מבין...... אף אחד... חיפשתי מאמרים על זה ובקושי מצאתי... וזה כל כך מדאיג אותי.. תודה רבה, ונראה לך שטיפול משולב יעזור לגמרי להעלים את הטריכו? או שזה יכול לחזור? אני כל כך מפחדת....

motek89

New member
הפסיכולוגית התקשרה!

ואמרה שיש לי תור לפסיכיאטר עוד שבועיים בערך.... הפנו אותי אליו כדי לראות אם באמת אני אצטרך תרופות ואם כדאי לשלב גם שיחות וכו'... סוף סוף!! אני כל כך שמחה!!!

jesabel

New member
יופי!! בהצלחה!!!../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

למעלה