היי מאירלנד

I R E L A N D

New member
היי מאירלנד

כבר שבוע שאני מסתובבת עם הידיעה שאני בהריון, לא מצליחה למצוא גניקולוגית . היום התחיל לי הפרשות חומות כמו דימום ,אני מה זה דואגת שאני מפילה. מה לעשות ??????????

juicy fruit 28

New member
אירלנד שלום

לא כל דימום הוא הפלה, בתחילת ההריון יכולים גם להיות דימומים כתוצאה מהשתרשות. אבל כל דימום במהלך ההריון (גם הפרשות חומות) מצריכות בדיקה. אני לא יודעת איך זה הולך באירלנד... בנתיים חשוב שתנוחי ולא תתרוצצי יותר מידי. מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון ארוך ותקין!

מחזיקה לך אצבעות. אין דרך לדעת.

אם עשית בדיקת בטא, את צריכה לחזור עליה על מנת לראות אם יש עלייה תקינה. אין גם הרבה מה לעשות בשלב כ"כ מוקדם. לרוב, אפילו מנוחה לא ממש תעזור אם מתרחשת הפלה טבעית.

בלכה

New member
גם לי היו דימומים בשבועות הראשונים

היי, משבוע 6 עד שבוע 10 היו לי דימומים והפרשות חומות (בעיקר אחרי פיפי) הלכתי לשני רופאים שרק בילבלו אותי. אחד אמר שזה בסדר, 40% מההריונות מתחילים בדימום. ושאין צורך לשנות אורח חיים. השני הלחיץ אותי עד דמעות שאני ב"הפלה מאיימת" ושאני צריכה לשכב במיטה בלי לעשות כלום ולקחת כדורים לחיזוק הרחם (הורמונים), ולא לקיים יחסי מין ולא התעמלות וכו... בקיצור, אני הלכתי על דרך הביניים. לא לקחתי כדורים, הפחתתי פעילות ונחתי המון (כן,גם התפנקתי על בעלי... למה לא?) ובסוף זה עבר כלא היה. היום אני שבוע 18 עם הריון תקין טפו טפו. בקיצור, לדעתי אין לך מה להלחץ ולשנות סדרי עולם. תנוחי קצת ותתפנקי לך ותאמיני שמה שנכון לך יקרה לך. בהצלחה

I R E L A N D

New member
תודה על התגובות

בעלי לא חשב פעמיים ולקח אותי לבית-חולים,שם עשו לי בדיקות דם ושתן,ואולטא-סאונד, ראינו ואת הפעימות לב של העובר, נאמר לי שאני בשבוע 6 ושהכל בסדר בנתיים. אז אני הולכת להרים רגל על רגל עכשיו ו ל נ ו ח .

אם נצפה דופק אלה בשורות נהדרות

הסיכויים להמשך הריון תקין עולים ואנחנו נמשיך להחזיק אצבעות!!!!!!!!

למעלה