היי לכל מי שהיה אתמול...ולמי שלא..

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
היי לכל מי שהיה אתמול...ולמי שלא..

מה שלומכם??? היה אחלה אתמול!!! הכרתי הרבה פרצופים שדיברתי איתם פה חודשים,וסוף סוף זכיתי לראותם!!! נהנתי מאוד,מאוד!!! אהה....ולמי שלא הבין,או שלא הספיק לראות אותי בתחפושת המלאה....אני הייתי הסבא!!! :cool:

סבתאאאאאאאאאא

חיחיחיחיחיחיחיייייייי ג`ג`ג`ג`ג`ייייייייייי שלייייייייי יפה שלי בובה שלי........ אוהבת אותךךךךךך מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאא הכי מלאאאאאאאאאאאאא בובה מקסימה שלי.... מוווווואאאאאאאאההההההההההה נכון היה כייף?! חיחיחיחיחיחיחיחי

*g99

New member
קופלה..........מה שלומך?????????

איזה כיף היה אתמול!!! אפילו מורני לא ידעה מי אני...כניראה ממש מתאים לי להיות זכר...פחחח אני g99,לא גי` גי`,לא גי`נה לא g,פשוט g99,מה יותר פשוט מיזה הא???? תפסיקו לשנות לי את השם שלי!!! למה לא התחפשת??? הא? בוגדת!!!

קספר

New member
היי ג`י 99 ;-p

או .... סבתא ג`י :)) סתתםםםםםםם חחחחחחח .... הלו אני צוחק צוחק גרררררר ( של ליטון ) :)) הקיצר מה שלומך ? :) טוב אחלה....:))) ו... אדיוס אמיגוס

*g99

New member
קספר...שדון פיצפון!!!

אני לא סבתא..... :-( ואני g99 ולא ג`י!!!!!!!!! ו....אני אחלה....ואתה? למה לא הראת את פרצופך???...אהה...בעצם...אתה שדון...אז...כן היית...אתמול...ו...אופס!!!פחחחחחחחחחח מה שלומך?

קספר

New member
ג`י 99- גרררררררררר

אבל גררררררררר ענק ( של ליטון ) קספר מאד אבל מאד......סתםםםםםםםםםם חחחחחחחח צוחק חיחיחיחי.. אני בסדר גמור חומץ לימונים שלי...:)) וכן הייתי אתמול חחחחחחחחחח סתםםםםםםםםם לא ראית את התמונה שמתי למטה חיחיחיחיחי:)))

*g99

New member
כן כן....י א שדון פיצפון....

ראיתי שקפצת לבקרנו שם...ובלי להגיד שולם???!!! מממממ לא יפה...

קספר

New member
גרררררר בלי לומר שלום .?!?!?!

מה פתאום !!! היי יצא לי חרוז :)) חיחיחי

*g99

New member
קספר השדון....

שיריו לעיתון!!!! זה חרוז שאשלח לתפוז.........פחחחחחחחחחחחחחח ללא מילים!!!

חיחי ג`ינג`וני חטפה ג`ננה ;-)

את ג`ינג`ה שלייייייייייייי ברור יפה שליייייייי ברור??!!?!?!?!? לא נורא אני אסביר לך עוד פעם חחחחחחחח סתם מאמית... סורי.....שלא..... התחפשתי...כי.... לא .... רציתי.... שהיו.... אי הבנות חיחיחיחי אני לא הייתי שפנפנת פלייבוי!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח סתם לא משנה סיפור ארוך חיחיחיחיחיייייייייי חולה עלייך! G99 שלי ורק שלי!!!!!!!

*g99

New member
תביני....אני בלונדינית!!!!!

אני לא אמורה להבין....!!!! אנ גם לא, G99 אני g קטנה ולא גדולה... גם אני חשבתי שיהיו לי פדיחות....אבל....לא!!!

*g99

New member
איך אני אבין???

אני בלונדינית!!! אני: g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 g99 בלונדינית או לא????? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... ו..... אני g99!!!!!!

לפי דעתי.....

לפי דעתי... חלה כאן טעות קטנה... את לא g99 חומצה קטנה ובלונדינית שליייייי את *g99 חחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקייה חיחיחיחי ולפי דעתי גם... את דיי חכמה.... ואת סתם עושה את עצמך יא בלודנה על החוף ב-ג`-ינס קצר ובנדנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך מאמית אחת!

*g99

New member
צודקת....אבל....

אני מתכחשת ל:*,לא אוהבת אותה.....רוצה לחזור ל:g99,ובשבילי אני תמיד g99. של כולכם.....g99 הניצחית!!!!!!

חיחיחיייייי

נמלה תאילנדית מקסימה שליייייייי ללללללללללל מה צ`לומך יא ניצחית שליייייייי מואה... אוהבת אותךך בלונדה

*g99

New member
נמלה???????? אני??????????..

כזו גדולה,ונמלה???????. תעשי בדיקת עניים דחוף!!!!!!!!! או שתחליפי אופטיקאי!!!! נמלה אלק.....פחחחחחחחח..... אני עייפה.....וקמתי ב:13:00 .....

נמלה תאילנדית! זה מה שאת!

חחחחחחחחחחחחחח מאמית אני ב14:00 והלכתי לישון ב6:00 ו..... לא הלכתי לעבודה...ו......ו..... הברזתי להם ודפקתי להם ברזייה חחחחחח איזה צחוקייה ודיי עם החריזה חיחיחיחיחיחי

*g99

New member
יללא אני זזה.....

אחלה שבוע.... g99 הניצחית!!!!!!1

למעלה