היי לכולן וערב טוב !

DAVID145

New member
היי לכולן וערב טוב !../images/Emo25.gif

היי ,קוראים לי דוד יצחקי ואני בן 21 וחצי מראשל"צ , אני פה רק בגלל שאני בחיפוש אחר הבחורה המתאימה עבורי , אני בחור מתוק שאוהב בית ומעדיף בילויים אינטימיים על פני מעדונים רועשים , אני עובד , אני חרוץ מאוד ואוהב להשקיע בזוגיות , כשאני אוהב אז אני אוהב עד הסוף , אפשר לומר שאני רומנטיקן לא קטן . אני מחפש בחורה טובה שהיא בעצם כמוני , אוהבת בית ומעדיפה סרט טוב מתחת לשמיכה מאשר לצאת ולהשתולל בחוץ במעדונים . יש לי כל כך הרבה תכונות טובות שאפילו הדף לא מספיק , ואני מקווה שאכן נמצאת אי שם הבחורה שאני מחפש ומי יודע ... אולי היא כרגע קוראת דף זה . בכל אופן יש גם תמונה שלי . אז ביי לכולן בנתיים , ואל תשכחו אנשים יקרים ... ALL YOU NEED IS LOVE כל מה שצריך בעולם זה אהבה ..( וגם הומור לא יזיק )

train

New member
אתה צריך להתחתן איתי...

וואלה גם אני בדיוק ככה... אבל אני אוהב רק נשים. אז כנראה שאין לזה עתיד בינינו...

ברוך הבא ובהצלחה!!!../images/Emo140.gif

חבל שאתה רק בן 21 ומאזור המרכז. בכל מקרה ברוך הבא ובהצלחה!!!
ואתה לא לבד גם אני בחורה כמוך...

DAVID145

New member
המון תודה , ...../images/Emo140.gif

אני מה זה מודה לכם אנשים חמודים , אתם נותנים פה הרגשה חמה של בית וזה פשוט נהדר , תמשיכו לעשות כל כך טוב לאנשים כי אתם מצליחים ובגדול. ומי יודע כמו שאת אומרת , אולי הבחורה תבוא , בכל אופן שוב פעם - מיליון פעם תודה תודה תודה . נשיקות

duduamar

New member
קבלי תיקון -

כאן נולדתי וכאן נולדו לי ילדיי... כל החיים שלי הייתי בצפון, ובתקווה - אני גם אמשיך אותם כאן... אין כמו הצפון!

../images/Emo6.gif

לפחות צדקתי כשאמרתי שיש הפרדת כוחות? ז"א אם בחור גר בצפון אז חברתו תגור במרכז/דרום וההפך...

duduamar

New member
מסתבר שיש בזה משהו...

ומאיפה את? או: איפה את צריכה לחפש חבר?

שוקלדה

New member
בהצלחה מתוקקק ../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך שכן תמצא את מה שכולנו מחפשים - את האחד ..במקרה שלך את האחת שמתאימה לך...

DAVID145

New member
../images/Emo24.gifמקווה שבאמת היא קיימת ...

בכל אופן תודה רבה על כל החיזוקים

למעלה