היי לכולם

danitos

New member
היי לכולם

רעיונות להדלקת נרות מקוריות... יש? עד עכשיו שמענו על הדלקת נרות בקיר {מין מעמד הר סיני כזה} וההדלקה הרגילה.. אנחנו פשוט לא רוצים שתהייה את הטיילת המזעזעת שיש בכל אירוע ושככה כל האורחים מתייבשים. אם יש לכם רעיון מעניין במיוחד- אני אשמח לשמוע. יום טוב

אפשר להניח ענף "מסוקס" של גפן או ענף מעץ

זית, לתלות עליו מעין ספלוני זכוכית הקשורים בחוט תיל ובתוכם נרות. לחבר לענף שנבחר, כמובן לחזק היטב ולייצב את הענף לבסיס איתן ובטיחותי. לגבי הטיילת, גם אנו לא סבלנו אותה בבת המצווה של הבכורה, לכן קראנו לסבתא מהצד של האיש, לסבא-סבתא מהצד שלי, בנרות האלה שהולדקו כללנו את המשפחה שלו ואת המשחה שלי - כי לא היה מצב שנצליח לציין את כולם.... ואת שאר הנרות האח האמצעי הדליק, כלת בת המצווה הקריאה לכבוד מי הנר והאח הדליק. ככה לא היתה טיילת ולא חיכו עד שהדודה שבדיוק עברה ניתוח תצליח להגיע ..... בבר מצוה שהשתתפנו לא מזמן בכלל ויתרו על הטקס, בזמן שחתן בר המצווה קרא את הדרשה שלו, שני אחיו הדליקו את הנרות - כל אחד מצד - בלי נאומים ובלי לכבוד ההוא ולכבוד ההיא .....

iceman2006

New member
לא משנה מה הרעיון - כדאי שיהיה תמציתי

מסתבר שכל רעיון, יפה ככל שיהיה, מאבד מהקסם שלו כשמותחים אותו יותר מדי.... האורחים מתחילים להשתעמם ואז מתחילים לשמוע דיבורים וקולות של כוסות ומזלגות. לכן אני חושב שכל דרך (גם המסורתית) היא טובה, השאלה איך מביאים את הרעיון לידי ביצוע. לתמצת זה הכי חשוב לדעתי. רעיון שחשבתי עליו הוא שהבן ידבר למיקרופון וברקע תוקרן מצגת של הנושא עליו הוא מדבר. נכון... קשה קצת, אבל היום כל ילד יודע להכין מצגת במחשב.

למעלה