היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

היי! אני חדשה פה, ואמרו לי שיש פורום של מיכא"ל שכרגע אני עוברת אותו, אנחנו סיימנו את מפגש 7, ואם אתם מכירים המנחה שלי זה רפאל שושן..(מראשל"צ)... זה סתם נחמד לדעת שיש פורום על זה...תוכלו להביא לי גם את האתר אינטרנט אם יש כזה... דיברתי עם המנחה שלי על הגשמת חלומות- במקרה שלי זה להוציא ספר שירים, האם תוכלו לתת לי רעיונות (חוץ מלפרסם בעיתוני נוער) איך אני יכולה לפרסם את השירים שלי! תודה רבה רבה מחן!

pilpelmemule

New member
ברוכה הבאה!

http://www.michael.org.il/ -אתר מיכא"ל אממ.. בקשר לשירים.. קודם כל אני [ונראה לי שגם שאר חברי הפורום] אשמח לקרוא את השירים שלך
אז את יכולה להעלות לכאן מידי פעם אם בא לך. יש שרשור ששמו הכתבנים השקטים שפותחים מידי פעם ותוכלי לשרשר לשם או לפתוח שרשור חדש. ו.. אני לא ממש מבינה בזה אז אני לא יודעת על דברים חוץ מעיתוני נוער. אני אנסה לחשוב על משהו.. שבת שלום לך.

noagdfan

New member
ברוכה ../images/Emo140.gif

סורי, אבל אין לי רעיונות בשבילך..
אני נועה

ברוכה הבאה חן...

את יכולה ללכת להוצאה לאור ולהראות להם את החומרים שלך.....הרי כל סופר/משורר מתחיל מאיפשהו...גמני פעם שהייתי יותר קטנה רציתי להוציא ספר שירים לאור והיו לי כמה חומרים כתובים...אבל בגלל שהייתי קטנה מידי לא הותירו את זה לפרסום...ואז גם ירדתי מהרעיון... אבל אם את באמת באמת רוצה לא תהיה לך בעיה...לכי עם זה
ממני הילו'ש

תודה

אני באמת אנסה את זה!!!
באמת תודה, וזה באמת מה שחשבתי!!! וגם אני מפרסמת בבמה חדשה אז גם שם זה טוב (משם יוני בלוך התחיל- מי שמכיר אותו)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו
אני מייק, נעים מאוד
את כרגע בחצי הדרך, עברת 7 מתוך 14 מפגשים. אני מציע לך לנצל את המירב האםשרי מחצי הדרך שעוד נותרה לך!
ובקשר לחלום שלך, תבטיחי לי שאני מקבל עותק בהנחה??
עצה.. פרסמי שירים כאן. אני אקרא בעיון, זה בטוח
שבוע טוב

שלום מייק!

כן- אני רוצה לנצל כמה שיותר- ואני ממש פוחדת שמיכא"ל יגמר- אני יודעת שלכול דבר יש סוף ומיכא"ל זה פעם בחיים אבל רפאל אמר לי שאין זמן וצריך לנצל עכשיו...כי אח"כ ייפול האסימון- כמו שהוא אומר הרבה.. חחחח כולכם תקבלו עותק בהנחה מצידי כן אני גם מנסה לפרסם כאן וגם בבמה חדשה- אם מישהו מכיר ופשוט אין לי זמן- סליחה- אני לא מנצלת את זמני כראוי (חחח מושפעת ממיכא"ל) כך שייצא לי לפרסם הרבה- אבל אחרי ה-20 בחודש- שנגמרים המבחנים לבנתיים אני מקווה שיהיה לי יותר זמן. אני בסה"כ אוהת לפרסם- חחחח גם תקבלו דרך רפאל שירים- קיבלתי תגובות ממש יפות ואני שמחה על כול פירגון ועל כול ההערה בונה...לפני שאשכח- שבוע טוב מישהו ראה את השיר "יום שבו..." שכתבתי- כי אני חושבת שהבאתי לרפאל... ואם כבר מדברים, הנה 2 שירים: לא מתגעגעת לא רוצה לראות אותך כבר אין לי קשר אלייך לא אכפת לי ממך... רק רוצה.. לעזוב אותך כבר נמאס לי להרגיש מבואסת ואתה לא נותן לי להרגיש מיוחדת.. מאוד משונה מאוד מוזר אתה אליי... מאוד רחוק אותך קשה לראות בשתיי עיניי. קשה לי להרגיש אותך קרוב אליי... ________________ שיר 2: אם היה לי עוד כוח מאיפה אשאף את שנגמר מאיפה אקבל חיוך קטן מאיפה אקבל חיבוק רק ממך רק מהמגע שלך. אותה נשימה שעצרתי כשחיבקת אותי זה היה לפני שנה ועכשיו אותה נשימה נעצרה כשעזבת אותי

למעלה