היי לכולם :)

northen barbie

New member
היי לכולם :)

אני חדשה בפורום ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה התיק של לואי ויטון הלבן עם האותיות הצבעונית אבל בגדול הבינוני...תודה :)

northen barbie

New member
אמממ

סורי לא ממש הבנתי אם את/ה רוצה תתמונה של התיק...אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שכן אז השארתי לינק של התמונה של התיקhttp://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=71854&type=4

Ginjit

New member
אוי, האמת היא שהוא

לא כלכך לטעמי אבל אני יכולה להגיד לך שבטורקיה מכרו המון המון תיקים כאלה וגם בכל מיני צבעים והם על עד 100 שקל אז אם זה של לואי ויטון תכפילי ב-2 או ב-3 וזה בטח המחיר שלו.

northen barbie

New member
אז זהו

אני לא נוסעת לטורקיה בזמן הקרוב...אבל ללוס אנג'לס כן וכמה כבר פחות כסף זה יכול לעלות לי? הקטע הוא שאני רוצה מחיר מדויק של התיק... :)

התמונה לא עולה לי.... אבל רשום את ה

מחירים באתר!!! תתחדשי
יש לו תיקים מהממים

m a x m a r a

New member
התיק של לואי ויטון!

מחיר מדוייק אי אפשר להגיד לך כיון שבשביל זה צריך ללכת לחנויות שמוכרות את התיקים של לואי ויטון ולברר. בארץ אפשר לקנות אותו בקניון רמת אביב בחנויות המובחרות וכמובן שבכיכר המדינה. אם את נוסעת ללוס אנג'לס אז שם את יכולה לקנות אותו בחנות של לואי ויטון בבברלי הילס. (רודיאו דרייב,בברלי הילס.) לגבי המחיר... התיק (ואני מדבר על מקורי!) עולה סכום לא מבוטל של כסף. אם באפשרותך לקנות תיק של לואי ויטון מקורי מה טוב. את יכולה למצוא אותו בחנויות שלו. הוא יעלה לך בשקלים בין האלף לאלפיים. לא פחות!!! כמובן שתמיד יש לך את האפשרויות הזולות. זיוף. אז זה כמה דולרים בשווקים של לוס אנג'לס. מקווה שעזרתי! אם יש לך עוד שאלות אז בכיף.... :)

northen barbie

New member
תודה רבה :)

רק יש לי שאלה...המחיר של התיק בארץ ובחו"ל זה אותו מחיר? וראית את הזיוף? לא נראה שיש בו משהו שונה מהמקורי? אה ואלפיים זה התיק הכי הכי קטן שלו :) ביררתי....

m a x m a r a

New member
תשובה

כן.המחיר של התיק בארץ ובחו"ל הוא אותו מחיר. הזיוף אני חייב להודות דומה מאוד למקורי אבל מי שמבין בעניין ישר יכול להבדיל מה הוא לואי ויטון מקורי ומה לא. אז כמו שאמרתי אם את יכולה להרשות לעצמך לואי ויטון מקורי מה טוב. ואם לא תמיד יש זיופים. :)

JUstMeAndMe

New member
אני מצטערת אבל...

הם ממש דומים. ואם אפשר להרשות את התיק האמיתי, עדיף לקנותא ת המזויף ועוד הרבה דברים. אבל זאת רק דעה שלי. אני שונאת שם של שמהו, מותג, רק בגלל שיש עליו איזה כמה מילים מודפות, המחיר קופץ, ע"ע "לי קופר", "בילאבונג" וכו'...

northen barbie

New member
את צודקת

אבל זה הקטע של המותג....אנשים קונים את זה בגלל שזה יקר ובגלל שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו את זה...זה כמו שאנשים קונים ג'ינסים ב600 שקל...אין בזה היגיון אבל זה כל הקטע של המותג... ואני לא יודעת מה איתך, בטוח שאני לא צודקת אבל אני לא ממש רוצה לקנות זיוף :)

JUstMeAndMe

New member
לי כל כך לא אכפת מזה

כל עוד זה יפה ממש לא אכפת לי מה כתוב על התוית. ואני אוהבת קניות, אלב אי גם ידועת לקנות, אני קונה בזול וקונה הרבה, וקונה דברים יפים. אבל זאת רק דעתי. לפי דעתי זה חבל להוציא 600 שקל על ג'ינס, שבאותו סכום היה אפשר לקנות לפחות איזה 6 ג'ינסים לא פחות טובים ואפילו הרבה יותר יפים.

למעלה