היי לכולם

• פותח הנושא jule
  • פורסם בתאריך

jule

New member
היי לכולם

אני מתחילה לעבוד על תיק עבודות, אני רוצה להתקבל לשנקר לשנה הבאה, ואני צריכה עזרה בכל הנושא אז אולי מישהו כאן מכיר איזה אמן באזור ת"א\מודיעין שמתעסק עם סטודנטים לעתיד ובכלל, מישהו פה עשה תיק עבודות לבד?

IIRoGel

New member
עכשיו כשכל התהליך מאחורי

אני יכולה להרשות לעצמי לייעץ. אני הגשתי תיק עבודות שהיה מורכב מציורים שעשיתי במהלך השנים. לא נעזרתי ביעוץ של אף גורם מקצועי (ושל אף אחד אחר בעצם) והקו שהנחה אותי היה להגיש מספר מצומצם (6 במספר) של עבודות שנעשו במדיומים שונים (דיו, צבעי מים, אקריליק וקולאז') ושעסקו בתחומים מגוונים כדי להציג את היכולות הטכניות שלי לצד הצגת היצירתיות והדמיון שלי. הגישה הזו הצליחה לי במקרה של חולון, אבל נכשלה בשנקר... (אני מרוצה בסך הכל, אבל המסקנה היא שתמיד טוב להירשם ליותר ממקום אחד) מכל מקום, אם יש לך מספר מכובד של עבודות שונות ומגוונות, מהן את יכולה לברור את העבודות המוצלחות ביותר שלך עבור תיק עבודות שאת בטוחה לגביו, אזי במקרה זה לדעתי עזרה חיצונית תהיה מיותרת. בסופו של דבר שום דרך לא מבטיחה 100% הצלחה. לא משנה אם תיק העבודות טוב יותר או פחות, גם למזל יש חלק בתהליך הקבלה... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

אוי...גם אני רוצה!../images/Emo140.gif

טוב...אז ככה...אני הצגתי גם 6 עבודות אבל ניסיתי כמה שיותר לגוון התיק עבודות שלי כלל עבודה נבחרת באמנות(פרוייקט בגרות, 3 פריטים) עבודה נבחרת בצילום(שמורכבת מ16 צילומים) 3 עבודות נבחרות בגרפיקה (כל עבודה כללה 7 פריטים כגון: כרזה, מודעה לעיתון, קלטת וידאו,כרטיס כניסה לכנס, לוגו,נייר מכתבים וחולצה) וגם הכנסתי עיצוב מוצר אחד התיק עובודות שהרכבתי היה מורכב מהבגרויות שעשיתי במגמה בבית ספר...ככה שהוא היה מהשנה האחרונה וגם ידעתי מה לשים ומה לא לשים לפי התגובות של הבוחנים. אצלי זה עבד בשנקר...הבוחנות אפילו אמרו לי שהתיק שלי מאוד מאוד מגוון (וכנראה שזה מה שהציל אותי כי הבוחנות לא ממש "מתו" עליי) לדעתי כדאי לך ללכת למכינה או משהו, אני שמעתי על מכינת 6B שעזרה מאוד לידידה שלי במקרה של בצלאל (בשנקר היא נכשלה) וכמו שזאת מעליי אמרה "זה עניין של מזל" ובאמת כדאי לך להבחן לכמה שיותר מקומות בהצלחה לך!!

oren*

New member
../images/Emo41.gif ההודעות של שניכם נכנסו למאמרי

הפורום תחת קטגוריית "תיק העבודות שלי". אנחנו עוברים על הודעות משנים קודמות והן תתווספנה גם כן לטובת הנרשמים העתידיים. תודה ששיתפתם אותנו ונשמח לקרוא סיפורים של חברי פורום נוספים

במאמרים הקשורים (כמו זה של מישה)

אולי כדאי לתת קישור לאתר שלהם- 6bstudio.co.il, כדי שיהיה מושג למי שלא מכיר. והנה, מתוך לוח Ynet, עוד כמה כתובות של מכינות בארץ: מכינה קדם אקדמית מכון אקדמי טכנולוגי חולון 03-5026707 03-5026683 03-5026559 :פקס [email protected] כתובת ראשית: ת.ד. 305, גולומב 52, 58102 חולון המכינה לאמנות עיצוב ואדריכלות המכללה להוראת טכנולוגיה - תל אביב, מיסודה של המכללה למנהל 03-5165535 03-5466264 :פקס [email protected] :אימיל כתובת ראשית: קלישר 5, תל אביב -יפו מכינה לקראת הגשת תיק עבודות ובחינות כניסה לאקדמיות לעיצוב ואדריכלות המכינה הבינתחומית לעיצוב ואדריכלות 1-700-50-85-50 :טל 058-373565 :דואר אלקטרוני [email protected] כתובת ראשית: שד' יהודית 1, תל אביב -יפו המכינה למקצועות העיצוב והאדריכלות סטודיו 6B - המרכז לעיצוב ואדריכלות בתל אביב 1-800-360-366 :טל 053-513537 03-5660997 :פקס info@6bstudio.co.il :אימיל כתובת ראשית: אחד העם 39, תל אביב -יפו הכנה ללימודי עיצוב ואדריכלות המכינה לעיצוב ואדריכלות ארטי 03-5661128 :טל [email protected] :דואר אלקטרוני כתובת ראשית: אולם 4404 קומה 4, התחנה המרכזית החדשה, תל אביב-יפו מכינה לעיצוב, ארכיטקטורה ואמנות מרכז ביטוי 067-735199 :טל כתובת ראשית: ת.ד. 5254, 46100 הרצלייה יסודות הרישום והעיצוב, תיק עבודות והכנה לבחינות כניסה המכינה לעיצוב חזותי - מכינה ללימודים גבוהים באמנות, אדריכלות ועיצוב 04-8234844 :טל 055-442676 [email protected] :אימיל כתובת ראשית: חיפה המכינה לאדריכלות, עיצוב ואמנות בצפון ובשרון קווים - המכון לאדריכלות ועיצוב 04-6277723 :טל 04-6377886 :פקס [email protected] :אימיל כתובת ראשית: ת.ד. 98, קיסריה ספיר.טק-מכינה לימודי אמנות ועיצוב הקמפוס האקדמי ספיר 08-6802802 :טל 08-6801434 :פקס [email protected] :אימיל כתובת ראשית: ד.נ. חוף אשקלון, 79165 ספיר *כדאי לבדוק טוב לפני ההרשמה מה מציעות המכינות ותמורת איזה סכום. בנוסף אפשר להתייעץ עם תלמידיםמבתי הספר לגבי נסיון אישי בעבר עם המכינות.

oren*

New member
קיבלתי. הוספתי. שיניתי. תודה ../images/Emo140.gif

מה עם סיפור ההרשמה שלך?

../images/Emo24.gifאני לא מאמין!../images/Emo24.gif

אני?! במאמרים של הפורום?!?!?! אוי...מי היה מאמין?!?!?! אני, שלפני שבוע הייתי אנונימי לחלוטין משמש דוגמא לרבבות תלמידי שנקר לעתיד ועוד אמא חשבה שלא יצא ממני כלום!

oren*

New member
את אותו הדבר אפשר לכתוב על אנשים

שמתעניינים באוכל גורמה כשאפשר לקנות מנת פלאפל בעשרה שקלים. מדורים שעוסקים בנושאי עיצוב, פרסום ושיווק, יעסקו מן הסתם גם במותגים חדשים ותביעות משפטיות סביב נושאים הקשורים בהם. ולגבי השאלה "אתם מטומטמים?!?!?! אין לכם עבודה?" - יש אנשים שזו העבודה שלהם (כמה מטומטם לדעתך טועם יין, מרביע שוורים או מריח בשמים?).

למעלה