היי לכולם...

היי לכולם...

אני חדש פה...SHAYUSH3 גרם לי להתחיל לכתוב פה...
הוא סיפר לי שיש פה צחוקים... שי אתה רואה למה אתה גורם לי

../images/Emo24.gifפון פון ברוך הבא

ד"ש לאמא לאבא לשכנים תכתוב לנו הרבה בלי שטיות או בעצם הרבה שטיות בום טרללה גדלתי בשנהההההההה לא יודעת מאיפה זה בא לי שייייי ככה אתה משחיט לי את ילדים הטובים שולח אותם לגלות את עומקי הפורום לחקור להבין כמה שטיות אני עושים פה עלה הצלח

SHAYUSH3

New member
אני לא אמרתי ../images/Emo151.gif

שום דבר כזה זה א ב פון פון יש לי זכות יחידים להיות ההומו היחיד על הפורום יש לי אישור בכתב מ GS ונעזוב את העודה שאתה לא חיפאי אתה רוצה תבקש בפרדס של
שיפתחו פורום לחור הזה שבו אתה גר "עיר עם מעוף" עלאק שיהיה יום מקסים

GS2003

New member
יש אישור ממני !

הליצן (יעני שי - חבר שלך) הוא היחיד שמחזיק בזכות הבלעדית והאקסקלוסיבית של "ההומו של הפורום". הוא היחיד שמורשה לדאוג להכניס לפורום הזה סטיגמנטים לא סטרייטים בעליל. אנחנו לא רוצים להפוך את הפורום הזה ליותר "שכונה" ממה שהוא אז אתה מוזמן כמובן להמשיך לכתוב פה רק עשה לי טובה - אל תדבר על הומואים. אתה חיפאי (או כמעט חיפאי אם אתה גר בנשר..) וזה מה שחשוב. אני לא רוצה לדעת מה אתה אוהב או לא באנשים. יכול להיות שזה נשמע קצת בוטה ומגעיל אבל בדיוק לזה אני מתכוון. בתודה על ההבנה... ראש וועדת "בוא נכנס באנשים שאנחנו לא אוהבים" בפורום חיפה.

MAX D

New member
תגיד לי-

החלטת לפתוח לכל דבר עמותה? מה אנחנו? רוסיה? חכה חכה סטאלין יכנס בך... ראש וועדת "ביקורת על מה שבא לי" בפורום חיפה

SHAYUSH3

New member
חסר רק שרשם העמותות

ייכנס לפורום עוד יאשימו אותנו שעזרנו לכל מיני חכ"ים סתם באלגן

GS2003

New member
יאללה, תביא, שיכנס...

נראה אותו גבר! מה יעשה לי? יתבע אותי? (כל זה בנימה של ערס גרוזיני מבת-ים) קיצור, תביא אותו... בתודה ראש עמותת "אנחנו שונאים את רשם העמותות".

GS2003

New member
גם אתה מדרדר..?! ../images/Emo12.gif

מה קורה פה?! מה אתה שולח לי אייקון של
?! מה זה צריך להיות ?! מילא
או
אבל
?! למה?? מה עשו לך ?? אני מבקש מהחברה שלקחו את מקס להחזיר אותו לאלתר!! אנחנו נשלם כל סכום, כל סכום שאבא שלו יכול להרשות לעצמו נשלם(
) !! אני מוכן להוסיף 10.5 שקל ובקבוק מיץ תפוזים. קיצור, אם זה באמת אתה - שלוט על עצמך !! אחח...לאן הגענו...

MAX D

New member
מה הבעיה-

מקבל חדשים בפרחים, לא חדש, אם אני אתעצבן אז זה יהיה שונה

למעלה