היי לכולם!!

היי לכולם!!../images/Emo24.gif

סתם קפצתי לראות ולהתרשם ניראה לי פורום מאוד מעניין... אני בת 22 היום, יש מצב שתנתחו את הכתב שלי אם אני ישלח לכם?? אני מאוד הייתי רוצה לראות המלצות בקשר לבחירת מקצוע.... אפשר?? להידחף??

shonshon5

New member
מיאו! מיאו! ../images/Emo54.gif וברוכה הבאה!

ובכן, בתור חתולה מסטולה, שהיום בת 22, מאד חשוב שתשלחי לנו את כתב ידך. אם דפדפת בין דפי הפורום, בוודאי לא יכולת שלא להתרשם מהאוירה ההזויה משהו שבה הוא מתנהל, מצד אחד, והתפנית הרצינית לגמרי שהוא מקבל כאשר איזה כתב יד עסיסי מוגש לניתוח, מצד שני. אז קדימה: צאי מהסוטול, כתבי (לפי ההנחיות), שלחי, וקווי לטוב. אבי, יועץ רה"מ להזיות טובות.

אולי תתן לי הנחיות??

סתם לשרבט משהו עכשיו?? או משהו שכתבתי מזמן שמשקף את כתב היד שלי בדרך כלל?? מעבר לכך מה עוד עליי לציין?? איך מה שתוכלו לנתח את זה כמו שצריך...??

shonshon5

New member
הנחיות לחתולות זה אצלי בדם..../images/Emo95.gif

ההנחיה הפורמלית היא לקרוא את "הודעת המנהלת" הנמצאת למעלה מימין. אבל אם אני כבר בסביבה, אז הנה ציטוט: ... ולכל החברים החדשים: בפורום הזה אנחנו צוחקים ומשתעשעים, לומדים גרפולוגיה, עוזרים לאנשים אחרים עם פענוחים של כתב ידם ומתייחסים מאוד יפה אחד לשני. וזה אומר שמותר להגיד ה-כל, אבל בנימה חיובית. המחשבה תמיד היא: איך מה שאני אגיד יעזור לאדם. ולאלו שרוצים לשים את כתב ידם לפענוח: -לכתוב על דף חלק, לבן, בעט כדורי, בלי שורות. -לא להעתיק, אלא לכתוב מהראש. -לא בסעיפים או שירים, אלא כתיבה חופשית. -אם אפשר, לחתום בסוף. -לשים את הנייר על כמה ניירות אחרים, שיהיה נוח. -לציין גיל, מין והשכלה. סוף ציטוט. בהצלחה! אבי, לא מת על חתולים, בגדול.

למעלה