היי לכולם!
על אלי!

היי לכולם! ../images/Emo142.gif על אלי!../images/Emo141.gif|ל

לא הייתי בפורום הרבה זמן ואני נורא מצטערת. רציתי רק להוסיף לכל ההודעות שעלו כאן בזמן היעדרי שאלי הוא פשוט מותק של בנאדם, וגם מריאנו אין עליהם בקיצור הם פשוט מלכים! רציתי שתיראו מה אלי שלח לי באימייל לפני שבועיים בערך כשהיה את הפורום באתר של קשת- ארץ נהדרת, שאלתי את אייל (שאגב רק הוא היה בפורום) איפה אלי ומריאנו? ואיפה הם? ואיפה הם? ואיפה הם? ופשוט הצקתי לו אז שבוע לאחר מכן אלי שלח לי מכתב שבו רשום ככה: "הבנתי שרצית לדבר איתי בצ'ט אולם לצערי לא יכולתי להגיע. אז קבלי ממני בשלב הזה חיבוקים ונשיקות ותודה על האהבה וההערכה. שיהיה לך יום בהיר ונהיר אלי פיניש. דרך אגב: יום בהיר אולי ניפגש ואז תגלי שלא עבדו עלייך אלא פשוט שלחתי לך את המייל דרך חבר ששמו ארל'ה קירש." איזה מאמי הוא נכון???? הייתי בשוק! איך הוא יודע את האימייל שלי ואז נזכרתי שרשמתי אותו כזה בפורום איזה מאמי הוא אני חולה עליו!!!!

arale11

New member
שמחתי לשמוע

שמחתי לשמוע שקיבלת את המייל של אלי. אני אדאג למסור לו. ארל'ה. דרך אגב-אני בפורום באופן די רציף.... :)

לארל'ה!!../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

מה זה תודה את הלא יודע כמה!!! שלחתי לך לאימייל מכתב תגובה לאלי מסרת לו את זה? אם לא אז בבקשה תראה לו אותו אני אודה לך מאוד מאוד אני פשוט הרוסה על הבנאדם הזה! אז תודיע לי בהקדם מה הוא אמר סבבה? ושוב רב תודות!

arale11

New member
לסיגלוש (המקורית-אלא מה?)

לא קיבלתי במייל מכתב בשביל אלי. אם תשלחי (שוב) אדאג להעביר לו את המסר. אני רואה אותו מחר (יום ו') בסביבות הצהריים. שיהיה בכיף... ארל'ה.

OguyO

New member
ארל'ה אם יורשה לי....ויורשה לי

מאיפה אתה מכיר את אלי אם אפשר לשאול? סתם מתוך סקרנות..

arale11

New member
הרשו לי לצאת חוצץ.....ויורשה לי...

היכרות רבת שנים. אכן אנשים מקסימים. אני מת עליהם-ולא רק בגלל שאנחנו חברים. קשה למצוא אנשים טובים כמוהם כיום-בטח לא בתעשיית הבידור.

סניילית

New member
../images/Emo41.gifנ"ש../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

בערוץ 11 ראו את אלי ומריאנו ושאר חברי הפאנל של אנ"ה במיני סרט שהכין יואב צפיר [[הבן של טוביה צפיר]] לטוביה צפיר...אלי שאל שאלה על טוביה וזהו

למעלה