היי לכולם. שאלה בקשר לשמנת וחמין
לא להיבהל לא ביחד. קודם כול, שמחה לגלות את הפורום הנפלא הזה. ואחרי ההתחנפות
שתי שאלות. אני חיה בארה"ב אז אני צריכה הסברים. אני צריכה שמנת מתוקה לסלט פירות ואני לא רוצה את ה"הבי קרים" כי זה מאוד שמן. האם אפשר לדלל בחלב קצת או גוועלד?! האם מישהו יודע על שמנת מתוקה כמו בארץ? (15% בערך) ושאלה נוספת. מישהו יודע איזה בשר מומלץ לחמין(באנגלית כמובן)? ובאותה הזדמנות, איזה בשר מומלץ לצלי? המון תודות ושנה טובה ושקטה לכולנו
לא להיבהל לא ביחד. קודם כול, שמחה לגלות את הפורום הנפלא הזה. ואחרי ההתחנפות