היי לכולם. שאלה בקשר לשמנת וחמין

יוטל

New member
היי לכולם. שאלה בקשר לשמנת וחמין

לא להיבהל לא ביחד. קודם כול, שמחה לגלות את הפורום הנפלא הזה. ואחרי ההתחנפות
שתי שאלות. אני חיה בארה"ב אז אני צריכה הסברים. אני צריכה שמנת מתוקה לסלט פירות ואני לא רוצה את ה"הבי קרים" כי זה מאוד שמן. האם אפשר לדלל בחלב קצת או גוועלד?! האם מישהו יודע על שמנת מתוקה כמו בארץ? (15% בערך) ושאלה נוספת. מישהו יודע איזה בשר מומלץ לחמין(באנגלית כמובן)? ובאותה הזדמנות, איזה בשר מומלץ לצלי? המון תודות ושנה טובה ושקטה לכולנו
 

רובנס

New member
אפשר לדלל את הדבל קרם בחלב בזמן

ההקצפה אולם אם יש בנמצא חמאה עד 15% שומן וחלב דל שומן ניתן להכין בבית שמנת מתוקה 100 גר´ חמאה 200 מ´ל חלב מרתיחים חלב מוסיפים חמאה מערבבים היטב עד להמסה מצננים יוצקים לצנצנת עם מכסה מאפסנים במקרר 24 שעות ומשתמשים
 

יוטל

New member
היי תודה על התשובה המהירה. אבל

אני צריכה שמנת מתוקה לשים על סלט פירות או לרוטב לפסטה. הרעיון שלך עובד גם למקרים הנ"ל?
 
אין שום בעייה

בדילול שמנת כבדה או סמיכה ע"י חלב, למטרת רוטב לפסטה או לסלט פירות.
 

קושוש2

New member
שלום יוטל ../images/Emo26.gif חלק הבשר המומלץ

לבישול צלי הוא Chuck Roast. וכמו כן, ברוכה הבאה לפורום
 

קושוש2

New member
יוטל, אפשרות נוספת היא לדלל את

השמנת עם Half & Half, שהוא מעט יותר סמיך מחלב.
 

IRISP

New member
כן כן, לי גם היתה הצלחה גדולה עם

סוג הבשר הזה. הוא נהדר לגולש וחמין.
 

נופר30

New member
אולי האמריקאים בנינו יוכלו לענות ?

אאאאאאאאאאאאאאאאאאיריס ???????????????????????? אאאאאאאאאאאאאאאאאאמירה ??????????????????????
 

יוטל

New member
תודה על התשובות. נותרה עוד תעלומת

הבשר לחמין. ח´ברה, תעשו טובה מעלה או שתיים בחוץ פלוס רוח ברררררר ממש מתבקש איזה צ´ולנט לאוירה.. ותבוא עליכם הברכה
 

IRISP

New member
גם אני גרה באר"הב אנסה לעזור

הי יוטל לגבי השמנת מתוקה: אני ממליצה להשתמש בשמנת של shoprite אני לא בטוחה כמה אחוזי שומן יש בה אבל היא לא נראית לי שמנה בכלל, להיפך היא קלילה וטעימה. צריך פשוט להקציפה (לא להוסיף סוכר או חלב). שימרי לא להקציף יותר מדי. אני משוכנעת שלא תמצאי אותה שמנה מאוד. לגבי הבשר לחמין: אני מבקשת shoulder מה שאני גם עושה זה פונה לקצב ומסבירה לו את מהות הבישול(כל הלילה וכו) אני מוצאת שהקצבים בדרך כלל מיקצועיים ויודעים ליעץ. חוץ מזה אם את גרה באיזור שיש אוכלוסיה יהודית בטוח יש איפה שהוא קצב כשר שיבין את מאוייך. שיהיה בהצלחה בתקווה שעזרתי במשהו. דרך אגב : איפה בארה"ב את גרה?
 

יוטל

New member
היי איריס. מצאתי בסופר

בפינה בפינה, ליד החלב שמנת מתוקה 9% שומן. בקשר לבשר, אני אנסה לפנות בסופר למרות שקשה לי להאמין שהם בדיוק מבינים ולקצביות היהודיות...מה לעשות, לא נכנסתי. אני גרה במדינת ניו-יורק. היכן את? שנה טובה!!!
 

IRISP

New member
אני גם במדינת ניו יורק

איפה את בניו יורק? לי יש דווקא ניסיון טוב עם הקצבים,אבל מצד שני אני קונה לרוב עוף, כי אצלינו לא אוכלים הרבה בשר. תגידי,את הרבה זזזמן בניו יורק? ומאין את בארץ? אני מקווה שלא שאלתי יותר מדי. שנה טובה ויום טוב
 
למעלה