היי לכולם (מניו-יורק)
היי לכולם (כולל חברים צמודים
ומלווים מפורומים אחרים
). בהתראה של שניה וחצי בערך, התעופפתי לי ל"אמריקה" (צריך לבטא את זה עם צירה או סגול, ב- ק´) לעניני עבודה לכמה ימים. הייתי באיזה חור נידח ואח"כ, בתור פיצוי, אני יומיים בניו-יורק - עם האחיינים המדהימים שלי (הם מדהימים באופן אובייקטיבי כמובן, אין שום קשר לזה שאני דודה שלהם...
). הכל עד כה בסדר, טפו טפו, ומחר בערב אני כבר במטוס בדרך חזרה. פתאם היתה לי מן הזדמנות שכזו ליד מחשב, וחיש קל דילגתי לראות מה שלומכם (נו, טוב, לא כל כך חיש קל בהתחשב בכמויות האוכל פה, אבל זה כבר באמת לא אשמתכם) (השאר - כן). אז קראתי והתעדכנתי לי, ועכשיו ברור לי עוד יותר מקומנו בשרשרת המזון (אחרי "בסוף המדבר", ימינה), וזה מקובל עלי
. מגיע לרומי´לה כל הפרגון. במקביל הריני להזהיר את הבחור שאם תפול "שערה משערות ראשה" - ובענין זה גם פגיעה רגשית נחשבת - הוא מסתבך עם חבורה של אנשים שעצביהם חשופים ביותר...
כמה מסרים קצרים: ענבלי - אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. אני גם מקווה שעוזר לך לקרוא כאן דברי עדוד ותמיכה. אורית - לי בדקו דם כמה פעמים - בדיקת תאי T אם אינני טועה. ומי שמזריק אינטרפרונים גם צריך לעשות "תפקודי כבד" (גם בדיקת דם) פעם באיזה שלושה חודשים. אני (כמובן) עושה את הבדיקות, אם בכלל, בתדירות הרבה יותר נמוכה. אבל אני - כמו שאמא שלי אומרת - "לא דוגמא לכלום". ירוני - אחלה כתיבה ! התאור של חנות הטבע היה מקסים (מעבר לנכונות המסר שבו) ואני אשמח שתמשיך בתאורים החיים האלה.
זהו, אני אתקפל לי לישון אני חושבת. רק לחשוב על מה שהולך להיות בשבוע הבא במשרד (עקב העדרי השבוע) עושה לי צמרמורת (אני לא ממליצה לאף אחד מכם להתקל ב- inbox מפוצץ כמו שיש לי בדואר המשרדי או בלוח פגישות כזה, לא טוב ללב חלש). אבל - ברוחה של סקרלט אוהרה, דעתי נחושה לחשוב על זה רק כשאחזור. שתהיה אחלה שבת, ענת
היי לכולם (כולל חברים צמודים