היי לכולם - יש מייקל ג'קסון בטי.וי.

turrican

New member
היי לכולם - יש מייקל ג'קסון בטי.וי.

יש בערוץ שתיים את התוכנית הדוקמנטרית על מייקל ג'קסון. מומלץ לראות. זו חשיפה ראשונה שלו לעיני הציבור!

tofit

New member
ראיתם את התוכנית??

ממש ריחמתי עליו. הוא מתנהג כמו ילד עזוב בן 8 שפשוט יש לו מליארד דולר. הוא ממש תלוש מהמציאות.

dj80s

New member
לא ראיתי ../images/Emo4.gif,היה משחק של מכבי ../images/Emo87.gif

אבל אני בטוח שבקרוב מאוד תספרי לי יותר בהרחבה על מייקל ולהקת ה"ניו קידס און דה בלוק" הפרטית שלו...

Yaronimus

New member
מרחם עליו ../images/Emo4.gif

לא מאמין שהוא פדופיל אבל יש לו בעיות רציניות והניתוק שלו מהעולם רק החמיר את חרושת השמועות. העיתונות אוהבת להגזים. יש לו בעיית בטחון עצמי וחוסר ידע להתמודד עם המצב הקשה שלו ואיך שהעולם מתייחס אליו, אז הוא נסוג אל ממלכת הקסמים שלו... ואגב אני ממש לא מאמין לו שהיו לו רק שני ניתוחים פלאסטיים. הפנים שלו הרוסים כבר ורואים שיש לו אובססיה עם עבר ארוך של חוסר אהבה למראה שלו.... בקטע הזה לא יכולים לרמות אותי - הפנים שלו השתנו נורא מאז שהייה כושי, ואני לא מדבר על צבע העור... ילד מסכן - זה הכל....

turrican

New member
כמה דברים שמעלים תהייה רצינית

הנה כמה דברים שבהחלט מעלים תהיות רציניות בקשר ל"אמת" שמייקל מספר: 1. מייקל טען שהוא סובל מ"ויטליגו" שזוהי מחלת עור , אבל בהיסטוריה של המחלה לא מדובר על כל העור , אלא על כתמים בגוף. 2. הילדים של מייקל לבנים , ומי שיודע קצת גנטיקה, יודע שהגן של השחור הוא דומיננטי ולכן הילדים צריכים לצאת כהה אם לא שחורים . גם אם הם סובלים מהוטיליגו (מה שאינו תורשתי בד"כ) זה לא יכול להיות מזה בגיל כה צעיר ושוב על כל הגוף מה עוד שהשיער של בלונדי. מה שמרמז על העובדה המצערת: הילדים לא של מייקל! 3.מייקל כל הזמן הכחיש את מעלליו עם הילד ההוא, אבל מבט לא מעמיק בראיון מצביע שהבחור פדופיל אין מה לעשות. 4. מייקל שקרן פתולוגי , הוא אינו אומר את האמת בקשר לאמא של מייקל פרינס השני,בשל העובדה המצערת היא שלעולם היא לא ראתה אותם בגלל החוזה המפלצתי שהם עשו. 5. הבחנה בתינוק החדש של מייקל (פרינס השני) מצביע שהתינוק סובל מבעיה רפואית קשה של רעידות בלתי רצוניות (כנראה בעצבים). מה אתם אומרים על כך? וד"א אין מעריץ יותר גדול ממני של מייקל באייטיז..זו פשוט האמת!

tofit

New member
ואני חושבת שאחד השקרים

היותר גדולים היה לגבי הניתוחים הפלסטיים שלו. אין חלק אחד בפרצוף שלו שהוא מקורי. אפילו הגבות שלו מזוייפות, ועצם זה שזהוא הולך לכל מקום עם התאורן המסויים שלו, רק מוכיח שיש לו הרבה מה להסתיר מאור הזרקורים. זה מדהים איך מבן אדם לא מכוער בכלל פשוט עשו מפלצת. כל העצמות שלו עקומות. כל עצם של הלחיים נמצאת במקום אחר, בגלל זה הוא הולך כל הזמן עם השיער על הפנים (שיער עלאק, הכוונה לפיאה כמובן) צריך לתלות את כל הפלסטיקאים שהסכימו להמשיך ולנתח אותו.

turrican

New member
ושוב אני אומר: רחמנות על הבנאדם

בבסיסו מייקל היה אמן מדהים ומצליח מאין כמוהו. הכסף והדימוי העצמי הנמוך קלקלו אותו. ממש מצער לי לראות אותו כך. פשוט טרגדיה אישית - עדיף שייעלם מהציבור בכלל ויחיה בשקט אולי אולי הוא יצליח קצת להנות משארית חייו ויבין עד כמה הוא חי במציאות מזוייפת.-> אני מבקש לשלוח לו חבילת רסק-יו דחוף.

adiville

New member
יש הבדל

בין להיות פסיכופט ולעשות מלא ניתוחים פלסטיים מוזרים לבין להיות פדופיל ולחשוב שאתה פיטר פן שצריך להסתובב כל הזמן עם ילדים.... יש לך ילדים משלך (מסכנים...) מה הקטע של לישון עם ילדים אחרים ?!? אני באמת מסכימה שהוא היה גדול באייטיז ואפילו בתחילת הניינטיז כי אז הכל היה מוסיקה - היום זה הכל שערוריות.... איפה הכיף פה ?

למעלה