היי! לגבי שמלה-

student1

New member
היי! לגבי שמלה-

כמו שציינתי אתמול, אנחנו בשלב של חיפוש תקליטן, אבל אני קצת גם מתחילה לחשוב על ענייני האסתטיקה למיניהם-האם מישהי מכירה את "נעמה וענת" ברעננה? יש להן דיל של עיצוב אישי לשמלה+איפור (ואיפור נסיון)+תספורת (ותספורת נסיון) במספרה שליד חנותן והכל ב-5200 ש"ח. אני יודעת שזה מחיר יחסית סביר, אבל מעניין אותי המסביב-השירות, העיצוב שלהן, האווירה במקום וכו´, אשמח אם מישהי תוכל לתרום מנסיונה לגבי המקום. אני עדיין לא רוצה המלצות על תופרות וכו´, כי זה עדיין מוקדם, אבל לגביהן-אם מישהי יודעת מה מי מו-מאוד אשמח. תודה!!!

צוקה

New member
הלו סטונדנטית, לגבי נעמה וענת

ברעננה - הייתי שם והן ממש מצאו חן בעיני, הגעתי לשם בעקבות המלצות של חברה טובה שעשתה שם ונראתה מ-ד-ה-י-ם - גם השמלה, גם התסרוקת וגם האיפור! ממש התחברתי אליהן, מאוד נחמדות וקשובות, בסוף לא עשיתי אצלן בשל המרחק, כי רציתי בת"א. מומלצות בחום!!

צוקה

New member
דרך אגב, הרבה בנות מאזור השרון

עושות שמלה אצלן, כשהסתכלתי באלבומים שלהן גיליתי כמה בנות שלמדו איתי באוניברסיטה שעשו אצלן והן גרות באזור. אגב, הן עושות טקס מאוד מרגש ביום החתונה והן מקסימות - שתיהן!!

dorlim

New member
מומלצות

ידידה של דורון תפרה שם שמלה משגעת תוך שבועיים (אחרי שאחד המעצבים הגדולים תקע לה ברז בצורה מכוערת). התוצאה הייתה מהממת. כשלימור הסתובבה שם, היא התרשמה מהן מאד לטובה (אבל סגרה אצל יאיר...)

למעלה