היי כולם!

ירדנו ש

New member
היי כולם!

אני ירדן, מקן קרית אונו... שכבת החושלים (ט') וזאת הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום, אני מקווה שאני יהנה... בהביי

pianoit

New member
היי ירדן!

ענבל סוף סוף זה לא רק שתינו פה
למרות שתמיד כייף לי איתך מדריכה מעולה שלי.. מחר פורימון! כייף כייף כייף
תראו אפילו כתבנו שיר: (לפי הקומדי סטור) הגיע פורים איזה כיף לי המשלוח מנות כבר נגמר לי המחשב בכלל לא מעניין כבר מה נעשה עכשיו? יש הרבה ארועים בעולם ורק אירוע אחד מושלם כל חניך רוצה כל חניכה צועקת לפורימון אני הולכת!! כן, משעממם לי קצת (הרבה!)

בולה1234

New member
יש המשך!!

"נתלכלך שם כמו שצריך כשאגיע הביתה יגידו לי- איכס הפורימון הזה הכי כיפ בעולם בלה בלה ממש מושלם... מושלם מושלם מושלם מושלם מושלם מושלם.... (כמו מוגזם מוגזם מוגזם..) כמה שזה קיני!"

ירדנו ש

New member
איזה מגניב היה!!!

עכשיו חזרתי מהפורימון שלנו... והיה ממש מגניבבב (חוץ מאחד שעשה בלאגנים עם רעש שעשינו...) ד"א, איך קוראים לך pianoit?

melikeu

New member
דניאל...(-:

וזה השם משתמש שלי...הקודם יישששששששןן ובאמת היה פורימון מגניב! ומורל מטורף לא לשכוח! היום ב7 פורימון בוגרת!!

ירדנו ש

New member
אההההההההההההההה

אני יודעת מי את! =) את מדריכה את יסעור, לא? ואני לא יוכל להגיע היום לפורימון בוגרת... =(

בולה1234

New member
בנות...

אני מאוד מבקשת- שיחות אישיות זה לא לפורום. סתתם... אממ גמני מדריכה את יסעור. דניאלושקה, בדיוק חשבתי על זה היום. גם תאומות טלפתיות, גם צוות הדרכה, גם המשלחת לגרעין חרפוף, גם צוות סמוזי לעניין, גם חברות של דויד ממזכרת. מה עוד אהובתי??

dailynews

New member
חמודות שלי!!!!

איזה חמודות=)))) כפרה עליכם=) ידוע ומוכח שאנחנו בגרעין ביחד !!!! =)

melikeu

New member
יאא דוד

עד שראיתי אותך שכחתי להגיד לך כמה דברים: קודם כל ששיר בוגרת קן שלכם מדריכה שלי
ואם יש לך אי סי קיו?
אה ושאנחנו כ"כ הולכים להיות ביחד בגרעין...כשחושבים על זה זה קצת בעייתי כי אני וענבל לא באותה קבוצה...
אבל נסתדר

dailynews

New member
שיר איסר???!!!!!

איזה חמודה אהובתי לעד!!!! הבוגרת בין המוצלחות=) כפרה עליה מסרי לה המון ד"ש!!!!! והמון אהבה!!!! יש לי איסיקיו.... תחפשי דוד וקסלר... הכינוי זה DUD עם שטות כזאת בצד=) ו... תתאחדו=) סתם אם נהיה ביחד עם קבוצה אחת לפחות אז נבוא לקריית אונו בטוח ואז נתראה בכל מקרה!! אוהב המון דוד

למעלה