היי כולם

מצב
הנושא נעול.

צוף16

New member
היי כולם

היי כולם
היי אני לא יודעת אם תוכלו לענות לי על השאלה הזאת ואם הייתי צריכה לכתוב אותה בפורום הזה אבל אני מקווה שכן...
בכל מקרה אני כבר בת 16 וחצי ועוד מעט אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה... ועכשיו לשאלה..
מישהו יודע אם נאי אצטרך להיות עם הורים חצי שנה או חודשיים??? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לענות...
אז תודה :)

omer landau

New member
חודשיים בלבד

היי כולם
היי אני לא יודעת אם תוכלו לענות לי על השאלה הזאת ואם הייתי צריכה לכתוב אותה בפורום הזה אבל אני מקווה שכן...
בכל מקרה אני כבר בת 16 וחצי ועוד מעט אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה... ועכשיו לשאלה..
מישהו יודע אם נאי אצטרך להיות עם הורים חצי שנה או חודשיים??? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לענות...
חודשיים בלבד
התחלת כבר ללמוד???? אם לא אז יש עוד זמן אני רוצה גם ללמוד ואני בן 17 ומשרד הרישוי בשביתה ואני רוצה קודם לעשות תיאוריה אוווווווף הם מעצבנים אותי עם כל השביתות שלהם

fireman

New member
פורום לימודי נהיגה ותאוריה

היי כולם
פורום לימודי נהיגה ותאוריה
נסיעה טובה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה