yesh li beaya
New member
היי כולם ../images/Emo9.gif זה בקשר לצ´ארלי...
היי! אני לא ממש רואה דוסון קריק, הייתי רואה רק פעם ממש ממש לפעמים כשהיה שידורים חוזרים בשבת בערב נראה לי... אבל - התחלתי לראות שנה שעברה את העונה החדשה, מתי שצ´ארלי (צ´אד מוריי) שיחק שם, אני רואה בנות גילמור וראיתי אותו שם בתור טריסטן ובגללו התחלתי לראות גם דוסון, ואז ראיתי שזו סדרה מהממת ובדיוק נגמרה העונה!
אז נגיע לעניין - אני עושה עכשיו עבודה באנגלית על השחקן שיחק את צ´ארלי טוד ששמו המדהים הוא: צ´אד מייקל מוריי! ומה שאני צריכה עכשיו זה את השיר שהוא שר עם ג´ואי: I Want You To Want Me אבל - (והנה הקאטצ´) בביצוע של צ´ארלי! בדיוק אותו השיר שהיה שם בביצוע של צ´ארלי (צ´אד מוריי) ולא בביצוע של איזה זמר! למישהו יש אותו או שיכול להגיד לי איך להשיג אותו? חיפשתי בקאזה ולא ממש מצאתי... תודה רבה!!!
היי! אני לא ממש רואה דוסון קריק, הייתי רואה רק פעם ממש ממש לפעמים כשהיה שידורים חוזרים בשבת בערב נראה לי... אבל - התחלתי לראות שנה שעברה את העונה החדשה, מתי שצ´ארלי (צ´אד מוריי) שיחק שם, אני רואה בנות גילמור וראיתי אותו שם בתור טריסטן ובגללו התחלתי לראות גם דוסון, ואז ראיתי שזו סדרה מהממת ובדיוק נגמרה העונה!