היי כולם
זה בקשר לצ´ארלי...

yesh li beaya

New member
היי כולם ../images/Emo9.gif זה בקשר לצ´ארלי...

היי! אני לא ממש רואה דוסון קריק, הייתי רואה רק פעם ממש ממש לפעמים כשהיה שידורים חוזרים בשבת בערב נראה לי... אבל - התחלתי לראות שנה שעברה את העונה החדשה, מתי שצ´ארלי (צ´אד מוריי) שיחק שם, אני רואה בנות גילמור וראיתי אותו שם בתור טריסטן ובגללו התחלתי לראות גם דוסון, ואז ראיתי שזו סדרה מהממת ובדיוק נגמרה העונה!
אז נגיע לעניין - אני עושה עכשיו עבודה באנגלית על השחקן שיחק את צ´ארלי טוד ששמו המדהים הוא: צ´אד מייקל מוריי! ומה שאני צריכה עכשיו זה את השיר שהוא שר עם ג´ואי: I Want You To Want Me אבל - (והנה הקאטצ´) בביצוע של צ´ארלי! בדיוק אותו השיר שהיה שם בביצוע של צ´ארלי (צ´אד מוריי) ולא בביצוע של איזה זמר! למישהו יש אותו או שיכול להגיד לי איך להשיג אותו? חיפשתי בקאזה ולא ממש מצאתי... תודה רבה!!!

natalyrst

New member
אממ אני חושבת ש...

לי יש את השיר בביצוע של קייטי. נדמה לי שגם הוא שר שם לא
אבל זה לא ביצוע מלא שלו בכל אופן אממ... נכון שדוסון קריק סדרה יפה
מי את הכי אוהבת שם

yesh li beaya

New member
יווווווו!!! את תוכלי לשלוח לי???

מאיפה השגת את זה? בקאזה אני לא מוצאת ממש דברים... וכןןן! סדרה מהממת! הכי אני אהבתי שם את צ´ארלי כמובן אבל חוץ מצ´ארלי שעזב
אז נראה לי שאת... ג´ק או ג´ואי!

yesh li beaya

New member
ומה עם הקטע וידאו שהם שרים?

הקטע וידאו שג´ואי וצ´ארלי שרים, או רק צ´ארלי, לא זוכרת... או מתי שצ´ארלי שר לה עם הגיטרה לפני שהוא הולך?

natalyrst

New member
יש לי גם את הקטע וידאו

יש לך אי סי קיו
אני יכולה לשלוח לך לשם... איזה חמוד ג´ק נכון
אבל הוא אומו.. עם מי את רוצה שג´ואי תהיה? דוסון או פייס?

yesh li beaya

New member
תרשמי לי במסרים את האייסיקיו שלך...

פשוט יש לי בעיה קטנה באייסיקיו

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif הפרק שבו קרס עולמי ../images/Emo41.gif

נוסטלגיות... ואם את צריכה יש בלינקים תמונות מהפרק הזה, בין היתר תמונות שהוא שר לג´ואי. אולי זה יעזור לך..

למעלה