היי כולם! מזמן לא הייתי פה.. שני רישומים מהתקופה האחרונה.. הראשון ממש מהיום טרי טרי.. מה דעתכם?
H hila125 New member 4/10/06 #1 היי כולם! מזמן לא הייתי פה.. שני רישומים מהתקופה האחרונה.. הראשון ממש מהיום טרי טרי.. מה דעתכם?
V v i o L e T New member 4/10/06 #3 יפה מאוד!! ../images/Emo13.gif כדאי לך לתקן את הצאוור, ולתת קצת טונליות באיזור הלבן. זה קצת מחוק מדיי . בהצלחה
יפה מאוד!! ../images/Emo13.gif כדאי לך לתקן את הצאוור, ולתת קצת טונליות באיזור הלבן. זה קצת מחוק מדיי . בהצלחה
S shanoky New member 5/10/06 #4 קייט מאבודים נכון?... אוי .... היא ואנג'לינה שתיהן בהחלט ברשימת הכוסיות שלי... את התחלתי לצייר פעם מטר על מטר וחצי אבל מעולם לא סיימתי.... ולעניין.... הרישום של קייט ממש ממש טוב.... אבל זה של אנג'לינה לא ממש.... רואים שהשקעת פחות... מממ...נראה לי...
קייט מאבודים נכון?... אוי .... היא ואנג'לינה שתיהן בהחלט ברשימת הכוסיות שלי... את התחלתי לצייר פעם מטר על מטר וחצי אבל מעולם לא סיימתי.... ולעניין.... הרישום של קייט ממש ממש טוב.... אבל זה של אנג'לינה לא ממש.... רואים שהשקעת פחות... מממ...נראה לי...