ילדונת גדולה
New member
היי כולם...... זוכרים אותי? ../images/Emo9.gif
כתבתי פה כמה הודעות לפני כמה זמן, אבל אז ברחתי........ סתם סתם, זה לא שברחתי כי רציתי לברוחחח.... זה פשוט שהמחשב הדביל שלנו היה בתיקונים, אז לא היתה לי אפשרות לכתוב ולקרוא ושום דבר.... חחחחח בקיצור מה שאני מתכוונת להגיד זה ש... התגעגעתי!
ורציתי ליכתוב לכם קצת על עצמי ועל מה שקורה לי..... קודם כל בסוף ההודעה שמתי קישור להודעה של התל-אביבית שקראתי והירגשתי שאני מה´זהההההה אבל מה´זההההה מיזדהה עם מה שהיה כתוב שם........ ממש
זה היה נדמה לי כאילו אני כתבתי את זה....... כי זה ממש מה שקורה לי. אז מה קורה לי בעצם.......
טוב, זה סיפור ארוך.... מוכנים? חחחחח הנה זה באאאא
יש איזה ילד אחד שלומד איתי בשכבה..... שהוא הבן אדם הכי מתוק שקיים... אבל ממש.... כאילו, הוא גם חמוד כזה וגם ילד טוב וגם חכם וגם מצחיק וגם ניראה טוב (חחחחח ביום שלישי בערב היה לנו איזה טקס בבית הספר, משהו של יום פתוח של האלה שבאים מכיתה ו´ ליראות את הבית ספר... לא משנה.....
בקיצור אז כזה הוא "התייפייף" והוא היה ניראה מה´זהההההה טוב
) והוא פשוט בן אדם מדהיםםםםםם...... אין לי מילים באמת!!!
ליפני כמה חודשים, לא הרבה חודשים... משהו כמו שלושה חודשים, גיליתי שאני אוהבת אותו.... או יותר נכון: מאוהבת בו..... לא זוכרת בידיוק איך גיליתי את זה, אבל אני חושבת שלא היה קשה כל-כך לגלות את זה כי כשאני רואה אותו מיתקרב אלי יש לי כאלה פרפרים בבטן שחבל על הזמן
. בקיצור......... אנחנו מדברים הרבה באינטרנט (באייסיקיו או במסנג´ר....) ופנים מול פנים גם מדברים אבל פחות...... חחחחח זה היה כזה מצחיק, ליפני שהלכנו ליום הפתוח הזה אז כזה דיברנו במסנג´ר ואז שאלתי אותו אם הוא בא והוא אמר לי שכן....... אז אמרתי לו: "סוף סוף אולי יצא לנו לדבר קצת!!!!!!" אז הוא אמר כן ושלח סמיילי (להמחשה
... חחחחחח
) וכשניפגשנו באותו ערב הוא היה פשוט כזה מתוק..... הוא בא והוא נתן לי נשיקה והוא כזה ניסה נושאים דביליים כל פעם מחדש כדי לדבר איתי עליהם..... פשוט מתוקקקקקקקקקקקקק!
אבל הבעיה היא.... שהוא ביישן...... ושלמרות שאני יודעת שהוא מחבב אותי בתור בן אדם והכל, הוא אף פעם לא אמר לי אם הוא מרגיש כלפיי משהו קצת מעבר לזה..... ואני גם ביישנית
אז אני פוחדת לשאול...... ו... הנושא הכאוב: עוד מעט סילבסטר.... ואני נורא רוצה לצאת.... איתו
. אז מה אני עושה? כי אני באמת ביישנית נורא, אבל ממש..... לשאול אותו אני לא יהיה מסוגלת.... מה שכן, אני שולחת לו כל מיני רמזים וכאלה.... אני חושבת שהוא קולט..... אבל הוא לא עושה עם זה שום דבר!!!! אז מה אני אמורה לעשות????? יש עצות, רעיונות, משאלות חלומות
למישהו? אני ממש רוצה אותו וממש אוהבת אותו, אבל יותר מדי מתביישת או מיתפדחת בשביל לעשות משהו..... והוא לא יעשה..... כי הוא גם ביישן. אוףףףףף ביישנות זה דבר מעצבן!!!
ואני יודעת שאני צריכה להתגבר על זה, אבל זה קשה.... זה לא קל.... במיוחד לא עם בן אדם שאני באמת באמת באמת אוהבת, כמוהו (קוראים לו רון, דרך אגב
). אז מה לעשות??? מחכה לתשובות ומאחלת לכולנו סוף שבוע רגוע (בגלגל"צ
)
ממני
טל
כתבתי פה כמה הודעות לפני כמה זמן, אבל אז ברחתי........ סתם סתם, זה לא שברחתי כי רציתי לברוחחח.... זה פשוט שהמחשב הדביל שלנו היה בתיקונים, אז לא היתה לי אפשרות לכתוב ולקרוא ושום דבר.... חחחחח בקיצור מה שאני מתכוונת להגיד זה ש... התגעגעתי!