היי כולם - אני צריך עזרה

Katarzis

New member
היי כולם - אני צריך עזרה ../images/Emo9.gif

אני עורך סרטון עם פרימייר, כשאני מייצא אותו לMPEG הכל יוצא טוב ויפה עם סאונד והכל. אבל, כשאני מייצא לAVI כל שהוא זה יוצא בלי סאונד, למרות שסימנתי לו לייצא גם וידאו וגם אאודיו. מישהו יכול לעזור?
תודה!

qazzaq5

New member
היי

ראשית זה לא הפורום הכי מתאים לשאול שאלה זו כנס לפורום "עריכת וידאו / הפקת וידאו" יעזרו לך יותר. תתקין קודם DIVX 5.5 בכל אופן, אני מקווה שבסוף שדגמת. אתה הלכת ל FILE-EPORT TIMELINE (או משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק את המילה, והיסרתי את התוכנה) ושם תבחר ב DIVX 5, ובקול תבחר MP3 ב 44100 (או משהו כזה) ואז חייב להיות לך קול ותמונה מניסיון זה עבד לי לפני שבוע, קצת מעורפל לי המספרים והמילים באנגלית, אבל זה הכיוון אגב, אתהצריך לבחור באופציה שאתה תשמור אותו כ WINDOWS MADIA PLEYR אצלי בהתחלה נפתח לי תמיד חלון עם רשימה ארוכה של דברים, ותמיד בחרתי באחרון שהיה WINDOWS MADIA PLEYR ויש לי גירסה 6.5 מקווה שעזרתי בהצלחה

qazzaq5

New member
אמממממממ

ראשית לוקח לו המון זמן להטען (מתכוון לסרטון) שנית רשום שם DOWNLOAD באופן טיבעי אם לוחצים עליו הוא צריך לרדת אלי למחשבכדי לששמור אותו לצמיתות, אבל הוא טוען לי ישירות את הסרט למדיה פלייר אבל מי אני שיעביר ביקורת
שמחתי לדעת שהעזרה שלי עזרה לך בהצלחה בנית האתר

למעלה