היי יש לי חדשות טובות לצפוניות :)

ocean22

New member
היי יש לי חדשות טובות לצפוניות :)

אתמול היתי בחנות ארטא שבהדר וקניתי שם צבעי מרבלינג ב6 ש"ח במקום ב11 בנים ובנות, זאת ממש מציאה יחסית לדבר שעולה בדר"כ הרבה כסף אני מצרפת לפה דוגמא שתוכלו לראות מה עשיתי מהחומר הזה עד כה מאד מומלץ זה פשוט כיף אחד גדול אז תנצלו את המחיר הזול מלבד זאת יש עוד כמה דברים שנמכרים בהנחה אבל לא הקדשתי לזה יותר מידי תשומת לב אז שווה ללכת ולבדוק ובנתים שיהיה המשך שבוע נפלא ביי אושן.

ocean22

New member
סימניות

לחלק מתנה לחברים בעבודה יש עוד מלא לא יכולתי לצלם את כולם אבל כל סימניה מיוחד במינה אין אחת דומה לשניה

ocean22

New member
לא קשור לשרשרור אבל

זה שעון שהכנתי לא מזמן בצורה הכי פשוטה שאפשר והכי חשוב הוא זוהר בחושך בעזרת צבע מיוחד שנועד לכך חבל שלא הצלחתי לצלם אותו זוהר בחושך.

חמוד מאד ../images/Emo140.gif

מה זה הצבעים הללו? לא הבנתי בכלל. אהבתי את המשפט שעל הסימניה, מותר לגנוב
את המצאת

סיסם

New member
איך עובדים עם הצבעים הללו

התוצאות ממש יפות בעיני במיוחד הסימניות.

orlyfu

New member
היצירות יפות מאד. אכן אפקט שיש.

בבקשה תסבירי לנו באלו צבעים מדובר ומה הקונץ?

יש אפשרות להגיע לאותו אפקט עם צבעי

שמן ומים. ממלאים גיגית עם מים, שופכים מעט צבעי שמן לתוך המים. אפשר לערבב בעדינות רבה עם מקל ארטיק, ואז להעביר דף לבן בריפרוף על הדוגמא שנוצרה. זה יוצא מקסים. נסו ותהנו.

הצבעים הם צבעים מיוחדים

שעל האריזה שלהם רשום : marble יש אותם בכמה צבעים שונים לפי מה שאני יודעת - לוקחים קערה עם מים, שופכים לתוכה כמה צבעים ועושים צורות בעזרת האצבע או מקל ואח"כ טובלים את הדף. בכל מקרה, אני מצרפת את הכתובת של החברה שמייצרת את הצבעים האלו..

orlyfu

New member
ראיתי שעושים משהו דומה בפולשי הבתי

ם. הם לא השתמשו בצבעים מיוחדים אלא כנראה בצבעי שמן. הצבעים צפים על המים, מערבבים אותם קלות, והופכים על זה דף נייר. יצא להם משהו דומה. לא ניסיתי, כי אין לי צבעי שמן. מאמינה שזה יעבוד עם כל צבע שהוא לא על בסיס מים.

למעלה